Petak, 29. Marta 2024.
Ljepota & Zdravlje

Čelinac NOVO: “dr Đurić” – implantati ekonomski pristupačniji

Iz Stomatološke ambulante sa zubotehničkom laboratorijom  “dr Đurić” Čelinac donosimo novosti sa polja imaplantologije. Istraživanja na polju implantologije donose neprestana poboljšanja koja implantne sisteme približavaju krajnjim korisnicima kako u smislu kvaliteta tako i u smislu ekonomske pristupačnosti svakom pacijentu.

“Jedna od vodećih kompanija u svijetu implantologije MIS kreirala je novu generaciju implantata sa hidrofilnom B+ površinom. Pored poboljšanja u smislu unapređenja hemijskih osobina površine, ovaj implantat ima i revolucionaran dizajn tijela implantata.

Novi dizajn omogućava ugradnju i na mjestima gdje je mala količina raspoložive kosti a ne dovodi do kompromitivanja estetskih momenata na mjestu ugradnje.

U praktičnom smislu to znači da je sada znatno poboljšana prijemčivost implantatne površine i kosti na mjestu ugradnje implantata.

Ono što je naročito značajna novina za krajnje korisnike je to što je V3 Implantat iz PREMIJUM segmenta, sada dostupan po cijeni standardnih implantata.

Ako ste razmisljali o ugradnji implantata kao dio plana nadoknade svojih zuba onda moramo naglasiti da je ovo definitivno najbolji momenat za donošenje takve odluke”  – naveli su nam iz Stomatološke ambulante sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić”

Preuzimanjem besplatnog kupona možete ostvariti popust na implantatate i protetske radove. Kupon preuzmite OVDJE.

 

Izvor: biznispromo.com i kuponpopust.com

Foto: mobile.mis-implants.com

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech