Subota, 23. Februar 2019.
Kutak za roditelje

Pogledajte: Amerikanka pokazala šta sve može žensko tijelo u trudnoći

Dok se većina trudnica priprema za dolazak bebe raznim vježbama disanja, opuštanja, sve je popularnija i joga za buduće mame, Alison Sajps sa Floride ima nešto ekstremnije metode.

Iako je u finišu trudnoće, već je u trećem trimestru, ona ne odustaje od svoje omiljene rekreacije – pul densa čime demonstrira na šta je sve spremno žensko tijelo i dok čeka bebu.

Alison, ipak, nije obična trudnica koja vježba.

Ona je godinama fitnes instruktor, bila je kao junior nacionalni takmičar u gimnastici, a plesom oko šipke bavi se poslednjih 13 godina.

Woman Pole Dances While Pregnant

This woman is pole dancing while pregnant. 🤰

Objavljuje PARENTING INSIDER u Utorak, 20. ožujka 2018.

“Jako sam srećna što sam i tokom trudnoće nastavila sa rekreacijom i pul densom. Nisam bila sigurna da ću moći, pogotovo jer sam u početku trudnoće imala jake mučnine. Kako mi se stanje stabilizovalo, tako sam sve više vježbala”, rekla je ova neobična trudnica za “The Independent”, prenosi B92.

Alison je i u 37. nedjelji radila stoj i visila je sa plafona, a kaže da je za sve vratolomije dobila podršku svog ginekologa, kao i svojih vježbača.

“Žena je nevjerovatna”, napisao je jedan njen pratilac, dok su drugi izrazili ogomnu podršu za njen rad.

“Porođaj se približio, a čim se oporavim planiram da nastavim sa vježbanjem. Možda i sa bebom, što da ne”, dodala je ova neobična trudnica.

Izvor: Fosmedia.me

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech