Subota, 23. Februar 2019.
Putovanja & Zanimljivosti

Šta nam zvijezde predviđaju za danas

Ovan

Budite vrijedni i posvećeni poslu. Jako je važno da napravite plan rada i da ga se držite. Sitnice su važne.


Bik

Strastveni ste i skloni flertu. Slobodni, moguća je avantura. Svakako, sjajno ćete se osjećati i sve će biti u redu. Danas budite kreativni i posvetite se hobiju.

Blizanci

Ako se bavite nekim privatnim poslom, imaćete dosta posla danas. Ako niste, malo će vam sve ići sporije. Svakako, dobro je što Vam svi izlaze u susret. Nemojte preterivati u trošenju novca. Budite umjereni.

Rak

Komunikacija je odlična sa parnerom. Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na osobu koja Vam se dopada odavno. Moguće je kraće putovanje danas.

Lav

Bićete zadovoljni prilivom novca danas. Sve Vam ide od ruke na poslu. Bitno je samo da održite fokus do kraja dana. Organizacija je ključna.

Djevica

Previše ćete imati posla danas. Isplanirajte sve, da ne biste radili prekovremeno. Umorni ste. Posvetite više vremena sebi, ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vaga

Danas je dan za odmor, ne za rad. Odradite šta morate, pa provedite vrijeme kod kuće. Prijaće Vam odmor i od posla i od ljudi. Potrebna Vam je samoća da biste “napunili baterije”.

Škorpija

Družite se više sa prijateljima. Dobro se osjećate. Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza. Imate previše ideja, ali ne možete sve da ih ostvarite. Odredite prioritete.

Strijelac

Trebalo bi da se naučite strpljenju, jer ćete biti nagrađeni za trud. Obratite pažnju na detalje, iako niste perfekcionista. Pazite šta potpisujete i sa kim sarađujete. Ne donosite odluke naglo, posebno ako se tiču posla.

Jarac

Odličan je dan za napredak na poslu, ali i relaksaciju. Treba da nađete balans između posla i odmora. Ugodite sebi.

Vodolija

Moguće su svađe i rasprave sa partnerom, ali dobar seksualni život može da popravi stanje u vezi. Sve će biti mnogo bolje ako se o svemu otvoreno priča. Mogući su povećani troškovi, pa danas nije dan za veću kupovinu.

Ribe

Bilo bi dobro da se vidite sa prijateljima sa kojima se niste odavno vidjeli. Ne zapostavljajte društveni život zbog partnera. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Na poslu će Vam svi biti od pomoći, pa bar oko toga ne morate da brinete.

Astrolog: Jovana Vilimonović

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech