Petak, 19. Aprila 2024.
Kultura & Obrazovanje

Čelinac: Poznati fotograf Vladimir Tadić sinoć je svečano otvorio izložbu fotografija

Izložba fotografija poznatog fotografa Vladimira Tadića (Svjetlopis) iz Čelinca sinoć je svečano otvorena u 18 časova u Omladinskom centru Čelinac. Izložba je prodajnog karaktera i svi zainteresovani imaju priliku da u narednih pet dana posjete izložbu.

Ovom izložbom Vladimir je posjetiocima predstavio oko dvadeset  fotografija iz kolekcije od nekoliko stotina fotografija koje je do sada napravio i sa kojima je osvajao značajne nagrade na raznim konkunkursima i takmičenjima.

Koncept izložbenih fotografija su iz mjesta gdje Vladimir živi i provodi najviše svog vremena, Čelinac i okolina.

“To su sva ona mjesta koja mi dozvoljavaju da se osjećam opušteno i koja me inspirišu. Zahvalio bih se svim sponzorima i svima vama koji ste večeras tu. Moja prva nagrada je fotografija koju stvorim, druga nagrada ste vi koji me podržavate u mom radu a sve ostale nagrade su rezultat navedenog” – istakao je Vladimir na svečanom otvaranju izložbe.

Posmatrajući sve te predivne fotografije moglo se zaključiti da su sva ta mjesta prisutna u našoj svakodnevici, u svakoj našoj ulici, šumarku, proplanku, pogledu na zalazak sunca, jutru, magli, kiši ali u današnjem užurbanom stilu života mi pored njih prolazimo nezapaženo. Mi vam donosimo putem naših fotografija utiske sa izložbe.

Piše: Vesna Krminac

 

 

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech