Nedjelja, 17. Februar 2019.
Preduzetništvo

„Druga konferencija ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj-Žene u poslovnom svijetu”

Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Republička agencija za razvoj MSP organizuju „Drugu konferenciju ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj-Žene u poslovnim svijetu”, a koja će biti podržana zajedničkim programom Evropske Unije, EBRD i Vlade NJemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj BiH, EU ProLocal.

Osnovni cilj konferencije je promocija ženskog preduzetništva, ohrabrenje postojećih i budućih preduzetnica za nove preduzetničke projekte, te da se kroz razmjenu iskustva unaprijedi saradnja žena preduzetnica u regionu.
Programom konferencije je predviđeno održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona.

U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva održaće se i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Konferencija će se održati u petak 28. septembra 2018. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka sa početkom u 9,00 časova.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna.

Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine putem linka: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech