Subota, 23. Februar 2019.
Kutak za roditelje

Radionica Banja Luka: Majka je majka

Da li postoje idealne mame koje podižu srećnu djecu bez problema, nedoumica i grešaka?

Da li postoji savršena mama?

Koje greške u vaspitanju mame prave iz najbolje namjere?

Da li to što Vam roditeljstvo pada teško znači da ne volite svoju bebu?

Šta je dovoljno dobroj mami dozvoljeno, a šta ne (da li joj je dozvoljeno da viče, galami, bude ljuta, plače)?

Na radionici koju organizuje: EKO EHO – Centar za edukaciju i promociju zdravog života a koja će se održati u hotelu Tesla u četvrtak, 18. oktobra 2018. od 18:00 do 20:00 razgovaraće se o svim onim temama vezanim za majčinstvo o kojima se rijetko razgovara. Namijenjena je prvenstveno mladim i maloljetnim majkama u cilju njihovog osnaživanja, kao i svim trudnicama koje se osjećaju nespremno za roditeljstvo ili majkama koje se teško nose sa izazovima koje roditeljstvo nosi.

Radionice se održavaju u okviru Lonac.pro projekta “Majka je majka” koji sprovodi neformalna grupa građana u saradnji sa EKO EHO – Centar za edukaciju i promociju zdravog života a finansira Fondacija Mozaik. Cilj projekta je podrška mladim i maloljetnim majkama kako bi se osnažile za samostalniji život i suočavanje s izazovima roditeljstva.

Prisustvo radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da se prijavite na ekoehocentar@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

Ukoliko dolazite sa Vašim djetetom molimo Vas da to naglasite i napišete uzrast djeteta jer je broj mjesta za djecu ograničen. Unaprijed hvala što ćete ovaj poziv proslijediti potencijalno zainteresovanim mamama!

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech