Nedjelja, 17. Februar 2019.
Kutak za roditelje

Sanacija dječijih i sportskim igralištia koja su najčešće na meti nesavjesnih pojedinaca.

Popravljeni su oštećeni rekviziti za igru na dječijem igralištu u naselju Aleja – Centar. Prema podacima nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove, popravljena je sjedalica na klackalici i jedna ljuljaška, dok su drugu otuđili nesavjesni pojedinci.

Ovo igralište, koje je krajem prošle godine sagrađeno u saradnji Grada i društveno odgovornih kompanija, jedno je od ukupno 12 koje će biti sanirano do kraja ove godine.

Kako su pojasnili iz odjeljenja, ovogodišnje popravke dječijih igrališta izvode se u okviru ugovora za hitne sanacije oštećenih dječijih igrališta, nadstrešnica na autobuskim stajalištima i popravku stubića.

Inače, ovi radovi se izvode u okviru održavanja komunalne opreme, međutim ta javna nabavka je i dalje u proceduri zbog žalbi.

-Iz toga razloga, snimljeno je stanje i za hitne popravke su određena ona igrališta na kojima su uočena najveća oštećenja, kako bi ona bila dovedena u stanje što bezbjednije za upotrebu – zaključili su iz odjeljenja i ovim putem apelovali na sugrađane da čuvaju komunalnu opremu, od koje su upravo rekviziti na dječijim i sportskim igralištima najčešće na meti nesavjesnih pojedinaca.

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech