Petak, 18. Januar 2019.
Ljepota & Zdravlje

Poziv na CASTING za sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 – 25 godina koji će se održati u Tuzli i Sarajevu

Hotel „Hills“ Sarajevo biće domaćin 41. Nivea BH Fashion Week-a, a koji će se održati od 12. do 13. novembra ove godine sa početkom u 20h. Alta Shooping Centar  Sarajevo domaćin je 3.večeri sedmice mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19h održati modna revija pod nazivom „ Alta Shopping Centar Fashion Night“.

Fotografija koja najavljuje 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, urađena je u suradnji sa magazinom „Ljepota i zdravlje“. Zaštitno lice za ovogodišnji Nivea BH Fashion Week Sarajevo je šesnaestogodišnja Adna Zrno, model agencije Abc Models. Adna je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića, a za njen make up, frizuru i styling  pobrinuo se Kosta Miljković.

Inače, prelijepa Sarajka dobila je priliku da ove godine predstavlja BiH na prestižnom takmičenju World Top Model, koje će se održati krajem godine u Milanu, gdje se bori za Major Model Mgmt ugovor vrijedan 200.000 eura.

Udruženi u zajedničkom cilju promocije estetike, mode i podrške mladima, Nivea BH Fashion Week Sarajevo je nezaobilazno mjesto za dizajnere i za sve one koji žive modu. Cilj projekta je u osiguranju kreativno-poslovnog razvoja i medijske promocije novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca dok se afirmiranim kreatorima daje podrška u nastavku njihovog rada.„NIVEA BH Fashion Week Sarajevo“ predstavlja ozbiljnu platformu za razvoj modne scene i prilikukako za mlade dizajnere da stvore vlastiti modni indentitet  tako i za mlade modele“,kazala je Ljiljana Krulj, PR NIVEA BH Fashion Week-a.

Poziv za djevojke i muškarce na veliki CASTING!

Pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 – 25 godina na CASTING a koji će se održati u tri grada. Minimalna visina za djevojke 170cm i više. Minimalna visina za muškarce od 180 cm i više.

TUZLA                                                              

10.11.2018 (subota), Bosanski kulturni centar  od 14:00h-18:00h

SARAJEVO

11.11.2018 (nedelja), Panoramska sala, Hotel Hills od 14:00h do 18:00h

Kako se obući za CASTING?

Neka bude jednostavno!

  • Obucite odjeću koja prati liniju tijela, najbolje crne helanke ili farmerice, crna top majica, crne visoke štikle.
  • Nemojte se šminkati! Povedite računa da Vam koža bude čista i uredna.
  • Kosa čista i prirodna.
  • Nokti prirodni
  • Bez nakita.
  • Ukoliko ste maloljetni OBAVEZAN dolazak U PRATNJI JEDNOG OD RODITELJA.

Nemojte propustiti svoju priliku, vjerujte u sebe i dobrodošli!

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech