Petak, 18. Januar 2019.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 7. novembar 2018.

OVAN

Moguće je da ćete riješiti da stavite tačku na neke poslovne dogđaje koji su se okrenuli protiv vas. Imate utisak da ste pogriješili i da ste prema voljenoj osobi bili pretjerano grubi. Vrijeme je da se izvinite. Pazite na svoj želudac i stomak.

BIK

Pred vama je veoma dobar dan tokom kojeg možete da očekujete i značajno poboljšanje finansija. Ako ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi iskrene emocije. Pazite na donji dio leđa.

BLIZANCI

Možete da očekujete da će sve ići stabilnim i mirnim tokom i da nećete imati veće probleme kada je u pitanju posao. Ukoliko ste u braku dolazi do kriznog perioda u odnosu sa voljenom osobom. Skloni ste infekcijama.

RAK

Očekuje vas povoljan dan ukoliko ste imali u planu putovanje ili nove pregovore, možete da očekujete uspjeh. Ako ste slobodni možete imati zanimljiva dešavanja na polju ljubavi danas. Manji problemi sa zglobovima i nogama.

LAV

Ne želite da bilo ko donosi važne poslovne odluke umjesto vas i jako vam je važno da sve konce držite u svojim rukama. Zadovoljni ste komunikacijom između vas i voljene osobe. Povedite računa o hormonima. Posjetite ljekara.

DJEVICA

Manji pad koncentracije vas dovodi do grešaka koje inače nikada ne biste napravili. Povedite računa o tome. Željni ste pažnje, prija vam udvaranje, laskanje i komplimenti. Moguća je glavobolja kao i problemi sa sinusima.

VAGA

Možete da očekujete stabilnost na poslovnom polju. Današnji dan vam je povoljan i nema pokazatelja za probleme. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Osjećate se sasvim dobro danas.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete dobru saradnju sa nekom osobom od autoriteta ili starijim saradnikom. Moguće je zanimljivo poznanstvo koje će za vas biti veoma značajno. Možete da očekujete vezu. Nemate zdravstvenih problema.

STRIJELAC

Možete da očekujete značajan pomak u karijeri. Uskoro ćete dobiti neke nove, lijepe vijesti. Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim promjenama na polju ljubavi. Smatrate da ste spremni za brak. Posjetite stomatologa radi kontrole.

JARAC

Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, možete da očekujete da će vam se taj put jako isplatiti. Pozitivan je dan za polje flerta, spremni ste da otvorenije pokažete svoje emocije ka simpatiji. Odlično se osjećate!

VODOLIJA

Dolazi vam značajno poboljšanje poslovne situacije. Tokom današnjeg dana vas donekle prati faktor sreće. Pred vama je faza u kojoj lakše nalazite kompromis sa voljenom osobom. Prijaće vam bavljenje sportom.

RIBE

Očekuje vas sklapanje dogovora koji će vam otvoriti nove poslovne mogućnosti. Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja iskrena osjećanja i da se više posveti vašoj vezi kako bi odnos napredovao. Zadovoljni ste svojim životom.

 

Izvor: banjalucanke.com

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech