Utorak, 23. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Blicnet generalni sponzor BIZNISPROMO III – Da li je ISTINA ili MIT: „Najlakše je komunicirati“

Panelista na trećoj BIZNISPROMO konferenciji je Danijela Marinković Orlić. Danijela je menadžer za korporativno komuniciranje u Blicnetu. Pokušaće dati odgovor na pitanje da li je ISTINA ili MIT: „Najlakše je komunicirati.“

„Odnosi između strana u komunikaciji, pa i između poslodavca i radnika“, kaže Danijela, „zavise od sposobnosti strana da uspješno komuniciraju, kao i od sposobnosti svake od strana da prihvati odgovornost za način na koji su razumjeli sadržaj. Komunikacija je zahtjevna i dvosmjerna“.

Blicnet prepoznaje značaj poslovnih događaja i tema koji okupljaju našu zajednicu te će kao GENERALNI SPONZOR u četvrtak 6. decembra u 18 h na BIZNISPROMO u Hotelu „Bosna“ zajedno sa svojim predstavnikom Danijelom Marinković Orlić doprinijeti ovom značajnom skupu.

Šta o tome misle učesnici konferencije i do kojeg će zaključka doći. Biće zanimljivo. Ne propustite diskusiju ISTINA ili MIT: „Najlakše je komunicirati.“

Prije skoro dvije decenije kompanija Blicnet prva je dovela broadband (širokopojasni) internet u Banjaluku. Prva je ponudila uslugu digitalne televizije sa HD kanalima na našem tržištu. Otvorila je uslugu prenosivosti brojeva u BiH u fiksnoj mreži. U RS je prva ponudila „televiziju za ponijeti“ – televiziju na svim mobilnim uređajima. A potom je svemu tome pridružila i uslugu mobilne telefonije.

Danas na desetine hiljada korisnika širom RS i BiH koristi Blicnet pakete usluga uz pomoć kojih se korisnici povezuju i komuniciraju sa drugim ljudima, porodicama i poslovnim partnerima.

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech