Petak, 18. Januar 2019.
Ljepota & Zdravlje

Kako da vam tekući puder ne završi na odjeći?

Jesen i hladni dani odavno su stigli. Vrijeme je za vaše omiljene mekane šalove i kape, koji su strpljivo čekali svojih pet minuta u tvom ormaru. Iako praktični, ovi modni dodaci nam često kvare raspoloženje jer se šminka “lijepi” za njih i ostavlja tragove. Satima birate šminku i pažljivo kreirate svoj izgled, a samo jedan dodir šala upropasti sve…

Kako to spriječiti?
Jednostavno – kompaktnim puderom. Ovo je proizvod koji će vam pomoći da fiksirate šminku i učiniti je otpornijom na razmazivanje po odjeći. Kompaktni puder je prijeko potrebna dopuna vaše kozmetičke torbice za hladnije dane, jer osigurava savršen mat završetak, štiteći kožu bez osjećaja težine.

Kada šminkanje završite pravilno odabranim kompaktnim puderom, šanse da tekući puder završi na vašoj odjeći su minimalne.

Koji proizvod odabrati? 

Ne možete pogriješiti ako tvoj izbor bude L’Oreal Paris Infaillible Ultra-Matte kompaktni puder, koji je dio dobro poznate Infaillible linije. Ovaj puder zbog kompaktne ambalaže uvijek možete ponijeti sa sobom, čak i u najmanjoj kozmetičkoj torbici koju imate. Osim funkcije fiksiranja, Infaillible formula garantuje postojanost i izdržljivost od 16 sati. Ne sadrži ulja, tako da je ovo idealan izbor za sve djevojke s masnom kožom lica, naročito kada je T-zona u pitanju.

(makeup)

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech