Nedjelja, 17. Februar 2019.
Kultura & Obrazovanje Uncategorized

Banja Luka: Predavač iz Beograda drži obuku iz Excela

Predavač iz  Beograda Željko Popović, održaće po drugi put u Banjaluci dvodnevnu obuku osnovnih i naprednih tehnika Excel-a u saradnji sa “Itd Marketing” d.o.o. Obuka će se izvoditi u prostorijama Visoke škole Prometej 23. i 24. marta 2019. od devet do 14 časova.

Uštedite 60 KM registracijom do 15. februara!

Cijena po polazniku 74 KM 134 KM

Za vas smo pripremili dvodnevnu obuku osnovnih i naprednih tehnika Excel-a. Polaznici će naučiti kako da iskoriste ovaj program za proračune, analiziranje podataka i kreiranje izveštaja. Posebna pogodnost je što se obuka može dogovoriti i organizovati interno i u firmama.

 

Kotizacija košta 134 KM dok ranom registracijom, do 15. februara, možete uštediti 60 KM. Za više informacija možete pozvati na broj 065/657-444.

Željko Popović prethodnih sedam godina razvijao je različite alate u Excel-u, održao bezbroj radionica širom Srbije i Crne Gore a u Banja Luku dolazi drugi put. Svoja iskustva i savjete za produktivnost, lični razvoj i primjenu IT u svakodnevnom životu piše na blogu zeljkopopovic.com.

„Microsoft Excel je jedan od najkorisnijih programa koje imamo na našim računarima. Međutim, vrlo često nismo svjesni na koji način ga možemo koristiti za rješavanje različitih situacija sa kojima se srećemo svakodnevno. Za naše polaznike smo, između ostalog, pripremili i video treninge“, kaže Popović.

Detaljnu analizu šta sve dobijate putem Excel obuke pogledajte OVDJE

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech