Srijeda, 29. Marta 2023.
Puls Grada

Gosti iz Kovilja oduševljeni gradom i gostoprimstvom

U organizaciji “Kud Mladosti – Zalužani”  održan je koncert i druženje folkloraša. Pored donaćih folklornig društava ovom događaju priustvovao je i istaknuti folklorni ansambl iz Kovilja kod Novog Sada. Svojom posjetom uveličali su ovaj događaj. Osim što su bili dio prestižnog skupa, oduševljeni su gostoprimstvom i ponudom u našem gradu.

U kratkom razgovoru rekli su nam da je folklor lako igrati, da je folklor ljubav i najdivniji sport, te da je jedna zajednička muško – ženska disciplina u kojoj pobeđuje onaj koji ima najveće srce. Mi čuvamo našu tradiciju dok folklor čuva nas od lošeg društva i ulice” – istakli su gosti iz Kovilja.

Smješteni na obali Vrbasa u hostelu Taunus Banja Luka svoju posjetu našem gradu upotpunili su šetnjom i upoznavanjem grada i njegove znamenitosti.

Hostel Taunus iz Banja Luke je moderno dizajniran i nov opremljen prostor u skladu sa svim standardima i propisima koji u svojoj ponudi ima ekskluzivan smještaj po veoma pristupačnim cijenama.

Nalazi se na izuzetnoj lokaciji Braće Potkonjaka br 15. i pozivamo vas da upravo ovdje doživite gostoprimstvo po kojem ćete pamtiti Banjaluku.

Na konfor hostela “Taunus” brzo se navikne i zasigurno mu se vraća. Još jedan dodatni rezlog tog konfora su prilagođene cijene: CIJENA KREVETA * 25 KM/osoba / krevet ili CIJENA APARTMANA *50KM/

Kontakt za smještaj možete pronaći OVDJE

Folklorni ansambl iz Kovilja smješten u hostelu Taunus Banja Luka
Folklorni ansambl iz Kovilja smješten u hostelu Taunus Banja Luka

 

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech