Srijeda, 24. Aprila 2024.
Ljepota & Zdravlje Preduzetništvo

Jubilej 15. Godina dr Đurić – zrelost, snaga i zajedništvo

U svečanoj atmosferi koja je održana u Vinariji Jungić, u prisustvu radnih kolega i poslovnih saradnika na čelu sa dr Marijom Đurić i dr Igorom Đurić, ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom „dr Đurić“ zvanično je obilježila 15. godina uspješnog poslovanja.

Prisutnima se obratila dr Marija Đurić, osvrnuvši se na uspješnih 15. godina, sa prisjećanjem na izazove koji su ih pratili a koji su rezultirali uspjehom, uz kratko predstavljanje budućeg vremena. Dr Đurić je predstavila svoje zaposlene, zahvalila im se na nesebičnom zalaganju i podršci, te je samim tim poslala poruku zajedništva, preduzetničke vizije i kontinuiranog razvoja i napretka zahvaljujući cijelom timu.

Tokom svog obraćanja istakla je da je ovo značajan jubilej koji itekako pokazuje zrelost, snagu i daje svima zajedno još jedan veći motiv za dalji rad, usavršavanje, napredak i pružanje najsavremenije usluge svojim pacijentima.

Dr Đurić je svakako snaga razvoja, ustanova od velikog značaja za građane Čelinca Banja Luke, regije i inostranstva.

„Dr Đurić“ ima sedam zaposlenih, specijalistu stomatološke protetike dr Mariju Đurić, specijalistu oralne hirurgije dr Igora Đurića, doktora stomatologije Bojana Vrhovca, tri stomatološke sestre Draganu Jungić, Slavicu Vadić, Sanelu Berić i zubnog tehničara Vesnu Berić.

Dugogodišnji poslovni saradnici su nam takođe vjetar u leđa u svakom našem poduhvatu – istakla je dr Marija.

U prijatnoj atmosferi, dobrom vinu i opuštenom razgovoru razmijenjili su mnoštvo zajedničkih utisaka.

“Za 15 godina našeg rada razvili smo se u ustanovu koja ima sedam zaposlenih, u kojoj smo u mogućnosti da pružimo usluge iz svih oblasti stomatologije uz korišćenje najsavremenijih metoda i materijala.

Profesionalno i ljubazno osoblje, ugodan i savremen ambijent pacijentima pružaju povjerenje, pažnju, sigurnost i opuštenost. Naš tim “dr Đurić” obezbjeđuje najbolje u stomatologiji bilo da se to odnosi na profesionalni dio ili brigu o pacijentu.

Prednost naše ZU Stomatološke ambulante “dr Đurić” je ta što se sve izrađuje na jednom mjestu u vlastitoj laboratoriji i ambulanti tako da i sami pacijenti mogu učestvovati u pojedinim fazama rada u dizajniranju krunica i mostova, izboru oblika i boje” – na kraju razgovora za naš portal biznispromo.com poručili su nam iz ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom „dr Đurić“

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech