Subota, 20. Aprila 2024.
Ljepota & Zdravlje

Dr Đurić donosi novinu, anestezija bez igle, bez bola

Comfort-In je revolucionarni sistem koji se najčešće koristi u stomatologiji za ubrizgavanje bez igle mehaničkim rukovanjem, dizajniran sa namjenom za brzo, bezbjedno i bezbolno potkožno davanje farmaceutskih supstanci. Sistem se može koristiti za sve stomatološke tretmane.

Zahvaljujući svom opružnom mehanizmu, stvara vrlo tanku linijsku mlaznicu koja prelazi dermis, što omogućava potpunu apsorpciju rastvora. Neupotreba igle znači da nema incidentnih uboda, povreda i neželjenih infekcija, što je od posebne važnosti za pacijente koji boluju od dijabetesa. Sve to prati znatno prijatniji osjećaj za pacijente, naročito one koji imaju strah od igle i stomatologa.

Sa ovom revolucionarnom novinom značajno ćemo smanjiti strah od igle i bola – naveli su nam doktori iz Stomatološke ambulante sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić” iz Čelinca.

Comfort-In je u saglasnosti sa Direktivom 2010/31 / UE.

“Prednost naše ambulante je ta što sve izrađujmo na jednom mjestu u vlastitoj laboratoriji i ambulanti tako da i sami pacijenti mogu učestvovati u pojedinim fazama rada u dizajniranju krunica i mostova, izboru oblika i boje” u razgovoru za naš portal istakli su doktori ZU Stomatološke ambulante “dr Đurić” iz Čelinca.

Zubi u roku od 24-48h!!!

U CAD CAM tehnologiji koristimo DOF skenere, exocad softvere i miling mašine.

PRECIZNOST
Cad Cam omogućava kompjuterski dizajn i proizvodnju bezmetalnih keramičkih nadoknada (krunica, mostova, faseta, inleja, onleja, atečmena…) Greške su svedene na minimum.

BRZINA
U našoj ordinaciji postižemo najveću moguću preciznost i brzinu u izradi krunica i mostova zahvaljujući vlastitoj laboratoriji i izradi cjelokupnog rada na jednom mjestu.

ESTETIKA
Uvjerite se u vrhunske estetske rezultate kreirane po vašoj želji. (IZBOR BOJA, TRANSPARENTNOST, IZGLED KAO KOD PRIRODNIH ZUBA).

INDIVIDUALNOST
Učestvujete zajedno sa nama u CAD CAM dizajnu i kreiranju vašeg osmijeha.

U SARADNJI SA BIZNISPROMO POSLOVNIM PORTALOM MOŽETE OSTVARITI POGODNOSTI PRILIKOM IZRADE PROTETSKIH RADOVA A KUPON MOŽETE PREUZETI OVDJE.

Savremeni, bezbolni sistem anesteziranja možete pogledati u ovom videu:

 

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech