Nedjelja, 1. Oktobra 2023.
Preduzetništvo

Sponzor BIZNISPROMO V – Štamparija MAKOPRINT

SPONZOR CERTIFIKOVANE KONFERENCIJE BIZNISPROMO V– na temu “Savremena poslovna komunikacija po uzoru na zemlje Evrope” ŠTAMPARIJA MAKOPRINT.

ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju sve firme na PETU BIZNISPROMO konferenciju preduzetništva: “Pozivamo FIRME da se uključe u promociju kroz sponzorske pakete, ZAPOSLENE  direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve one koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata”.

 

O SPONZORU

Mako Print je štamparija koja raspolaže opremom za sve vrste štampe tako da može da zadovolji sve vaše potrebe za istom.

Ako Vam je potrebno: – fotokopiranje ili skeniranje, izrada diplomskih radova, bilo koja vrsta i količina offset štampe ili neka od varijanti štampe velikih formata, uključujući i štampu na platnu i dizajn, – kancelarijski materijal ili papirna galanterija i džambo rolne ili – oprema za simultano prevođenje i konferencijsko ozvučenje, dođite kod nas, informišite se o mogućnostima opreme koju posjedujemo i vrstama usluga koje pružamo, izrazite svoju želju, ostalo prepustite nama.

O KONFERENCIJI:

Datum održavanja: četvrtak 05.12.2019.
Mjesto: Administrativni centar Vlade RS
Vrijeme: od 10:00 do 15:00

CILJEVI KONFERENCIJE

– Usvajanje ključnih komunikacijskih vještina za unapređenje poslovanja i izgradnje dobrih i dugoročnih odnosa sa kolegama i poslovnim partnerima.

– Prepoznavanje novih načina primjene poslovne komunikacije u cilju postizanja boljih rezultata i kvalitetnijeg poslovanja.

– Usvajanje savremenih komunikacijskih vještina sa ciljem unapređenja profesionalnosti u radu.

– Ostvarivanje kvalitetne saradnje kako sa domaćim tako i sa stranim poslovnim partnerima kroz savremenu poslovnu komunikaciju.

– Umrežavanje

SADRŽAJ KONFERENCIJE

  • dva edukativna predavanja
  • panel diskusija
  • umrežavanje

KOTIZACIJA

– Cijena kotizacije za zaposlena lica je 60KM (za tri ili više osoba iz iste organizacije odobravamo popust od 10% + gratis promotivna podrška
– Cijena kotizacije za nezaposlene je 30KM
– Cijena za studente 20KM

U cijenu je uračunat PDV.

U CIJENU KOTIZACIJE UKLJUČENO

– Učešće
– Pauza kafa
– Pauza ručak
– Vrijedne nagrade

NAČIN PRIJAVE NA SEMINAR

Putem maila: vesna@itdmarketing.com

Putem telefona: +387 65 657 444

Putem kontakt forme: https://itdmarketing.com/kontakt/

SPONZORI:

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech