Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Ljepota & Zdravlje

Tussilago Centar: Samoliječenje je imperativ današnjice samo treba izabrati pravi metod

Kakva su načela življenja današnjeg doba? Da li je društvo i okolina pravedno? Da li smo zadovoljni  sa svim segmentima ličnog životnog puta? Da li smo za ili protiv? Da li smo dobri ili loši sa i prema drugima? Mnogo sličnih pitanja i odgovora na iste ispunjavaju novinske članke, članke drušvenih mreža tražeći savjet življenja, ispravan stav, obrazac čiste savjesti. Ne želimo shvatiti istinsku svrhu postojanja svog „JA“ .

Holističkim pristupom pojedincu kroz njegov um, duh, emociju i fizičko tijelo shvatim uzroke blokada energije „njegovog polja“. Uzroci potiču iz okolnosti u kojima je osoba odrastala  kroz porodicu i društveno djelovanje: školovanje, poslovne angažmane i interesovanja. Razgovor donese mnoštvo likova, projektovanih odnosa, postavljenih događaja i/ili doživljaja po vlastitom scenariju. Rijetko dođe odgovor u prvom licu sa proživljenim osjećanjima i pratećim emocijama. Osjećaj krivice, strahovi, odbojnost prema sebi, nevjerica, beznađe prožete su nesigurnošću. Nesigurnost  uvodi u osjećaj žrtve koji postane zona komfora koju ne žele promjeniti kakva god da je?!

Ne dozvolite da vas muči „prašina“ emocija iz prošlosti. Sagledajte sebe kroz svrhu ličnih postojanja i vrijednosti. Ne gradite vjeru u sebe kroz posjedovanja nekog i/ili nečeg. Osjetite sebe prema sebi, a ne reputacijom.

Samoliječenje je imperativ današnjice samo treba izabrati pravi metod. Jedan od izbora su Bachove kapi koje tretiraju 38 različitih emocija i stanja u životu svakog od nas. “Lični mix“ je kombinacija 7 različitih cvjetnih esencija koje će Vašu psiho-emotivnu osovinu vratiti u balans i biti alat za samoliječenje. Upotrebom kapi jasno ćete osvjestiti i izgovoriti. Izgovorenim ste na više od pola puta uspjeha!

Imajte vjeru, nadu i ljubav u sebi! – savjetuje za naš portal mr. ph. Dušana Tanasić, Tusilago Centar Banja Luka.

Savremenu, potpunu i srodnu podršku životnoj vitalnoj sili svakog čovjeka od rođenja pa nadalje možete dobiti u Tussilago Centru Banja Luka.

Kontakt :

Tussilago doo
Centar za komplementarnu medicinu
Bulevar Desanke Maksimović 2, Lokal br. 7
78000 Banja Luka
M: +387 65 540-216
Facebook: https://www.facebook.com/tussilago.ba/
Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech