Petak, 26. Aprila 2024.
Kultura & Obrazovanje

Pozivamo vas na promociju knjige ” Krenuti dalje “, mladog pisca iz Banja Luke Mladena Eraka

Promocija knjige ” Krenuti dalje “, mladog pisca iz Banja Luke, Mladena Eraka, održaće se u prostorijama udruženja ” Zdravo da ste “, 22.11.2019 sa početkom u 17h.
Recezent knjige “Krenuti dalje” je Erna Duratović, a o knjizi će još govoriti i:

* Dejan Spasojević – izdavač, direktor ASoglas, d.o.o, Zvornik
* Darko Dragić – Moderator
* Branko Lošić

Ovo je prva izdana knjiga koju je mladi pisac Mladen Erak podijelio u dva dijela, prvi koji sada izdaje, te drugi dio koji trenutno piše.

U knjizi se govori o njegovom životu, nekim najintimnijim i potresnim detaljima, o načinima na koje ih je prevazišao. O bolu, odrastanju, odlasku na neko novo, njemu nepoznato mjesto. O onome što je moglo biti, a tada se nije desilo. O ljudima, jednoj sudbini i povratku posije svega.

Ideja za naslov knjige je nastala u jednom trenutku, kada je bila borba između njegovog života i smrti. I kada postoji samo jedno u koje moraš vjerovati, a to je da je najvažnija budućnost i traženje sopstvenog puta za dalje, kao što je i Mladen pronašao svoj put i svoju priču podijelio u knjizi.

Biografija : Mladen Erak, mladi Banjalučki pisac, rođen je 26.2.1995. godine u Bosanskom Petrovcu. Od svoje 2. godine živi u Banjoj Luci, gdje završava osnovnu školu. Srednju Ugostiteljsko – Trgovinsko – Turističku – školu završava 2014 godine, nakon čega se profesionalno počinje baviti pisanjem. Piše o životu, svemu onome što ga okružuje. Od 2015 godine je stalni član Studentskog pozorišta Banja Luka. U slobodno vrijeme se bavi fotografijom, humanitarnim radom i radom sa djecom sa poteškoćama u razvoju. Njegova prva knjiga ” Krenuti dalje ” stiže za nekoliko dana, a Mladen već uveliko priprema nastavak iste, te počinje sa radom na novoj knjizi, koja bi svijetlost dana trebala ugledati do kraja 2020 godine.

Pozivamo vas da podržite djelo Mladena Eraka te da posjetite promocija knjige ” Krenuti dalje “, ovog mladog pisca iz Banja Luke. Promocija knjige će se održati u prostorijama udruženja ” Zdravo da ste “, 22.11.2019 sa početkom u 17h.

Dobro došli!

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech