Petak, 29. Marta 2024.
Preduzetništvo

Branimir Bukilić prvi panelista konferencije BIZNISPROMO V

TD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju firme i zaposlene na PETU BIZNISPROMO konferenciju preduzetništva: “Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće na PETOJ POSLOVNOJ KONFERENCIJI BIZNISPROMO. Svi zainteresovani direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve ostale koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata”.

Predstavljamo vam našeg prvog panelistu Branimira Bukilića.

Branimir Bukilić je osnivač i direktor kompanije Data Design d.o.o. iz Podgorice koja je lider u Crnoj Gori u oblasti e-commerce rješenja i poslovnih informacionih sistema. Bukilić ima skoro 20 godina iskustva u informacionim tehnologijama, a u svojoj karijeri bio je database administrator, programer, projektant informacionih sistema, menadžer ozbiljnih projekata razvoja i implementacije informacionih sistema, izvršni direktor nekoliko IT preduzeća.

Jedan je od osnivača jedinog IT časopisa u Crnoj Gori „BIT“. U proteklih 10 godina bio je konsultant za projektovanje informacionih sistema UNDP-a i Svjetske Banke na preko 10 projekata. Trenutno, pored pozicije direktora kompanije, jedan je od glavnih projektanata poslovnog informacionog sistema dostupnog na cloud-u TiramisuERP koji je ujedno i eCommerce platforma, kao i informacionog sistema za autobuski saobraćaj BusTicket4.me koji sadrži i istoimenu eCommerce platformu za prodaju autobuskih karata na cijelom Balkanu sa tendencijom širenja na centralnu Evropu.

Oženjen je i ima troje djece.

O KONFERENCIJI:

Datum održavanja: četvrtak 05.12.2019.
Mjesto: Administrativni centar Vlade RS
Vrijeme: od 10:00 do 15:00

CILJEVI KONFERENCIJE

– Usvajanje ključnih komunikacijskih vještina za unapređenje poslovanja i izgradnje dobrih i dugoročnih odnosa sa kolegama i poslovnim partnerima.

– Prepoznavanje novih načina primjene poslovne komunikacije u cilju postizanja boljih rezultata i kvalitetnijeg poslovanja.

– Usvajanje savremenih komunikacijskih vještina sa ciljem unapređenja profesionalnosti u radu.

– Ostvarivanje kvalitetne saradnje kako sa domaćim tako i sa stranim poslovnim partnerima kroz savremenu poslovnu komunikaciju.

– Umrežavanje

SADRŽAJ KONFERENCIJE

  • dva edukativna predavanja
  • panel diskusija
  • umrežavanje

KOTIZACIJA

– Cijena kotizacije za zaposlena lica je 60KM (za tri ili više osoba iz iste organizacije odobravamo popust od 10%)
– Cijena kotizacije za nezaposlene je 30KM
– Cijena za studente 20KM

U cijenu je uračunat PDV.

U CIJENU KOTIZACIJE UKLJUČENO

– Učešće
– Certifikat
– Pauza kafa
– Pauza ručak

NAČIN PRIJAVE NA SEMINAR

Putem maila: rezervacije@itdmarketing.com

Putem telefona: +387 65 657 444

Putem kontakt forme: https://itdmarketing.com/kontakt/

SPONZORI:

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech