Petak, 29. Marta 2024.
Preduzetništvo

Ivana Radić iz Hrvatske drži predavanje na poslovnoj konferenciji BIZNISPROMO V

Biznispromo konferencija je nastala 2017. godine sa ciljem promocije domaćeg preduzetništva, jačanja kapaciteta, prenošenja znanja, vještina i iskustva te umrežavanja.

Na redu je PETA BIZNISPROMO konferencija. ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju sve zainteresovane kompanije i zaposlene da nam se pridruže na PETOJ BIZNISPROMO konferenciji preduzetništva: “Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće kao i priliku da putem promocije i sponzorstva predstave svoje kompanije na PETOJ POSLOVNOJ KONFERENCIJI BIZNISPROMO. Svi zainteresovani direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve ostale koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata”.

Komunikacija u poslovnom kontekstu je specijalnost Ivani Radić iz Hrvatske koja će držati jedno od dva edukativna predavanja na konferenciji.

Ivana Radić  rođena je u Zagrebu 1976.godine. Školovala se za profesora filozofije i hrvatske kulture, a nakon toga je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu postala magistra znanosti iz područja marketinga. Karijeru  je započela u velikoj građevinskog firmi u Zagrebu gdje se bavila pripremom velikih međunarodnih projekata. Korporativne komunikacije su bile logičan slijed koji ju se doveo do odnosa s javnošću i marketinga za koje je bila odgovorna u najtežim trenucima za kompaniju.

Nakon korporativnog iskustva krenula je u poduzetničke vode te osnovala tvrtku Present communications d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke su edukacije direktora malih i srednjih poduzeća s ciljem unapređenja njihovog poslovanja. Osim edukacija bavi se i odnosima s javnošću, organizacijom raznih događanja i konferencija te marketingom.

Za vrijeme rada u građevinskoj kompaniji postavila je temelje i vodila internu i eksternu komunikaciju, interne novine, postavila i vodila nekoliko web stranica tvrtke i tvrtki kćeri, društvene mreže i svu komunikaciju vezanu za se vrste dionika od medija, financijske javnosti, dioničara, zaposlenika, komunikaciju s investitorima i dr.

Trenutno vodi PR aktivnosti velike svjetske zrakoplovne kompanije kao vanjski suradnik.

Ko -autorica je dviju knjiga: Ja (ne) mogu biti poduzetnica (2016)  i Bez problema do rješenja (2018) te brojnih članaka na temu poslovanja.

ZAŠTO TREBATE BITI NA POSLOVNOJ KONFERENCIJI BIZNISPROMO V

O KONFERENCIJI:

Datum održavanja: četvrtak 05.12.2019.
Mjesto: Administrativni centar Vlade RS
Vrijeme: od 10:00 do 15:00

CILJEVI KONFERENCIJE

– Usvajanje ključnih komunikacijskih vještina za unapređenje poslovanja i izgradnje dobrih i dugoročnih odnosa sa kolegama i poslovnim partnerima.

– Prepoznavanje novih načina primjene poslovne komunikacije u cilju postizanja boljih rezultata i kvalitetnijeg poslovanja.

– Usvajanje savremenih komunikacijskih vještina sa ciljem unapređenja profesionalnosti u radu.

– Ostvarivanje kvalitetne saradnje kako sa domaćim tako i sa stranim poslovnim partnerima kroz savremenu poslovnu komunikaciju.

– Umrežavanje

SADRŽAJ KONFERENCIJE

  • dva edukativna predavanja
  • panel diskusija
  • umrežavanje

KOTIZACIJA

– Cijena kotizacije za zaposlena lica je 60KM (za tri ili više osoba iz iste organizacije odobravamo popust od 10%)
– Cijena kotizacije za nezaposlene je 30KM
– Cijena za studente 20KM

U cijenu je uračunat PDV.

U CIJENU KOTIZACIJE UKLJUČENO

– Učešće
– Certifikat
– Pauza kafa
– Pauza ručak

NAČIN PRIJAVE NA SEMINAR

Putem maila: rezervacije@itdmarketing.com

Putem telefona: +387 65 657 444

Putem kontakt forme: https://itdmarketing.com/kontakt/

SPONZORI:

 

 

 

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech