Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Čelinac Ljepota & Zdravlje Puls Grada

Naš ČELINČANIN: Drago mi je što nikog nismo zarazili

ČELIČNANIN i njegova maloletna ćerka, koji su bili među prvim pozitivnim slučajevima virusa korona u Republici Srpskoj, izlečeni su i potpuno su se oporavili od zaraze koja je pogodila celi svet.

U ispovesti za “Novosti”, Čelinčanin (ime poznato redakciji) priča da je bio u tzv. nultom banjalučkom klasteru, da je zaražen u Italiji, a da je sada taj klaster ugašen bez posledica. Prvi negativan nalaz ćerka i on dobili su 17. marta, kada su pušteni u kućnu izolaciju, a drugu potvrdu negativnosti dobili su juče.

– To iz mog ugla nije bilo strašno i očigledno da zdravi i mlađi ljudi to lakše podnesu. Ali važno je da se pridržavate preporuka lekara i da se svi koji osete simptome ili koji su bili u kontaktu sa zaraženim jave nadležnima. Testirao sam se nakon što mi je prijatelj javio da je pozitivan. Da me nije nazvao, verovatno bih sve prehodao – priča Čelinčanin. – Nisam imao tegoba, jedan dan imao sam blago povišenu temperaturu. Nisam kašljao, kijao, niti imao osećaj gušenja. Najviše me je pogodilo kada mi je javljeno da je i ćerka zaražena. Nikoga drugog nismo zarazili, i to mi je najdraže.

HVALA PRIJATELjIMA I LEKARIMA

POSEBNU zahvalnost Čelinčanin, kako kaže, duguje rodbini, prijateljima i komšijama jer su se pobrinuli za to da njegovoj porodici ništa ne fali. Zahvalan je i lekarima UKC RS.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech