Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Puls Grada

Prostorno uređenje: Poziv za dostavu prijedloga

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banja Luka održanoj 12.februara 2020. godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja „Drakulić“ (“Sl. gl. Grada Banja Luka“ br. 5/20).

Izmjenom Plana biće obuhvaćen prostor uz Subotičku ulicu, a odnosi se na k.č. br. 8/1, 7/2 I 7/3, k.o. Budžak (n.p.), u ukupnoj površini od 0,64 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Drakulić, 15 dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Pozvali su sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 28. aprila 2020. godine.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech