Nedjelja, 1. Oktobra 2023.
Preduzetništvo Puls Grada

Dodjela nagrada sa Foto konkursa

U Bemi je održana dodjela nagrada za prethodno održani foto konkurs, koji je realizovan na teme „Fotografija iz toplog doma“ i „Pogled kroz prozor“. Konkurs je simbolično zatvoren 22. aprila na dan Grada Banja Luka, a pristiglo je 450 fotografija.

Cilj je bio da se tokom perioda izolacije motivišu naši sugrađani, a potom i nagrade za kreativne i tople amaterske fotografije. Nagrađeno je 6 naših sugrađana, prvo mjesto, drugo mjesto, treće mjesto za tri naša dobitnika i specijalna nagrada. Nagrade su iznosile 500, 300 i 200 KM a uz novčane nagrade svako od dobitnika je dobio i po jedan par Bema cipela.

Bema će i dalje nastaviti sa humanitarnim akcijama i nagradnim konkursima kao društveno odgovorna firma. Prethodni period je za Bemu bio izazovan obzirom da je usljed pandemije korona virusa proizvodnja zaustavljena na skoro mjesec dana, no i u toj situaciji Bema ostaje uz svoje sugrađane.

Dobitnici nagrada su: Jovana Daničić (prvo mjesto), Tatjana Đurđević (drugo mjesto), Milica Srdić (treće mjesto), Dijana Jungić (treće mjesto), Pero Pavlović (treće mjesto) i specijalna nagrada (Dajana Kuzmanović). Specijalna nagrada je dodijeljena za fotografiju na kojoj su tri para Beminih cipela, a na taj način želimo i da podržimo naše kupce.

Tehnički direktor Tvornice obuće BEMA, Marinko Umičević, istakao je da se svi prethodni nagradni foto konkursi odnose na teme iz našeg grada i države, a da na taj način želimo da finansijski pomognemo one koji se potrude za dobru i kreativnu, amatersku, fotografiju. Najavio je još akcija od strane Tvornice obuće BEMA i pozvao na disciplinu svih građana i firmi tokom pandemije korona virusa.

Dobitnica prve nagrade, Jovana Daničić, rekla je da je nastojala da objedini obe teme u jednoj fotografiji, topao dom i pogled kroz prozor, a da joj je konkurs posebno bio zanimljiv, da animira dječicu dok provode vrijeme u kući.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo u ime BEME na svim pristiglim fotografijama, a poručimo da nas pratite i iskoritite sljedeće prilike.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech