Utorak, 16. Jula 2024.
Preduzetništvo

Gazdina rakija: Putuj i upoznaj ljepote koje te okružuju

Citat iz knjige „U traganju za izgubljenim vremenom“, popularnog autora i putopisca Marsela Prusta, glasi: “ Prava ljepota putovanja ne sastoji se u upoznavanju novih pejzaža, već u mijenjanju pogleda na svijet.“

Ova, 2020. godina zasigurno nam je svima mnogo pomogla u mijenjanju pogleda na svijet, od cijenjenja nekih dragih trenutaka sa porodicom, prijateljima, pa do putovanja u sopstvenoj državi. Naučili smo da više cijenimo prirodne ljepote naše zemlje, sve njene blagodati koje nas fasciniraju, nadahnjuju, a na kraju, i hrane. Dozvolili smo da nas tempo i brzina života odvoje od uživanja u svemu što nas okružuje. Mnogo pogleda, mjesta i ljepota smo počeli da podrazumijevamo, bez da im se posvetimo na trenutak i uživamo u svemu što imamo. Iako vrlo teška i nezvjesna, cijela ova godina, sa sobom nosi bar tu pozitivnu notu, kako bismo na trenutak zastali i zapitali se šta nas čini srećnima, te gdje se osjećamo sigurno i slobodno, kao kod svoje kuće.

Gazdina rakija, kao bosansko-hercegovački brend, ponosna je na svoje porijeklo nastanka, kao i na sve one prirodne ljepote koje su dodatni izvor motivacije da kroz svoje postojanje potvrdi zašto je baš nastala u Bosni i Hercegovini, te zašto se svugdje u svijetu ponosi oznakom svog geografskog porijekla.

Dođoh, vidjeh, popih jednu rakiju…

Gdje početi, a gdje stati, ne znamo. Vidjeli smo toliko toga, a ostalo je još mnogo više. Zavoli svoju zemlju, zavoli svoje brendove i zavoli sebe.

Ukoliko i vi imate neke fotografije sa putovanja i uživanja sa Gazdinom rakijom, biće nam drago da podijelite s nama.
Možete koristiti hešteg #gazdina_putovanja ili nas označiti @gazdina_rakija.
Radujemo se vašim utiscima!

Izvor: gazdina.org

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech