Nedjelja, 14. Jula 2024.
Dom & Enterijer

DEKOR STIL: Preporučujemo bezbroj rješenja za vaš prostor

Kupci kada žele obnoviti ili iznova opremiti svoj životni i radni prostor uglavnom imaju viziju kako bi željeli da to izgleda. Međutim, često, nisu sigurni koju vrsta materijala žele, kakvu kombinaciju i kakav stil. Želje su uglavnom da to bude drugačije od ustaljenog i običnog. Uz stručan i individualan pristup svi stilovi su dostupni i lako rješivi.

Iz „Dekor Stila“ poručuju da svojim kupcima mogu preporučiti bezbroj rješenja za izradu zavjesa, paravana, sa dodatnim raznim efektima i trakama.

“Mnoga idejna rješenja smo sproveli u djelo, do sada smo dizajnirali mnogo stambenih, radnih i javnih prostora.

U našim radnjama u Banja Luci i Prnjavoru primjenjujemo individualan pristup svakom klijentu, radimo sve po mjeri, po veoma pristupačnim cijenama i šaljemo putem brze pošte širom Bosne i Hercegovine.

Svi naši kupci koji nisu u prilici da posjete naše prodajne jedinice mogu svakodnevno da prate našu ponudu i da poruče sve što im je potrebno na našoj Facebok stranici DEKOR STIL .Kod odabira materijala, najbitnije je voditi računa o praktičnosti, ali i o stilu života – poručuju iz „Dekor Stila“.

Odlučili ste se za uređenje doma. U saradnji sa portalom www.kuponpopust.com svim svojim kupcima DEKOR STIL daje popust -5% naračun preko 200KM a besplatan kupon možete preuzeti OVDJE.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech