Srijeda, 26. Januara 2022.
Sport

HAPŠENJE NOVAKA ĐOKOVIĆA U TOKU! Na desetine policajaca ušlo u zgradu, Noletov brat potvrdio: U šoku sam!

Mada je pobedio pred federalnim sudom Viktorije, Novak Đoković neće moći da ostane u Australiji – prema novoj odluci tamošnjih vlasti.

Velika drama se odvija u Melburnu gde tamošnje vlasti ipak žele da deportuju najboljeg tenisera sveta, pored sudske odluke da mu se vrati viza. Prema informacijama iz Australije, veliki broj policijskih snaga je ušao u zgradu u kojoj je Novak sa njegovim timom, tu su i policijski kombiji kojim bi trebalo da Srbin bude odveden u imigracioni pritvor.

Imigraciona služba želi da izbaci Novaka iz države uprkos odluke suda koja je bila pozitivna po Đokovića na osnovu toga što je sudija Entoni Keli istakao da je pratio sve smernice i da mu zvaničnici nisu na vreme dostavili adekvatne informacije, te da je imao validno medicinsko izuzeće.

– Besana noć za čitavu familiju, teški momenti za nas. Novak je pokazao da je istrajan i veruje u sebe i svoja viđanja i ideale. Izborio se za ceo svet, sa druge strane imamo australijski sistem, sudija je doneo pravu odluku na osnovu činjenica i nije postojao razlog za drugom sudskom odlukom, ali dobijamo informacije da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda. Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, narod Australije je nesrećan, zaključani su od početka pandemije i definitivno je politika, sve vreme je to. Ono što mi možemo jeste da se svi angažujemo i po društvenim mrežama pustimo ovu vest – Novaka opet hoće da zarobe i zatvore. To je poslednja informacija, trenutno se konsultujemo sa PR službama o sledećim koracima. On je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja i trenutno gleda i razmišlja o opcijama – izjavio je Đorđe Đoković na televiziji “Prva”.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech