Ponedjeljak, 16. Maja 2022.
Auto Moto & Hi Tech Puls Grada

O javnom prevozu 17. maja

Vanredna sjednica Skupštine grada Banje Luke u vezi sa novim cjenovnikom u javnom prevozu biće održana 17. maja sa početkom u 10.00 časova. Na dnevnom redu ovog zasjedanja naći će se još dvije tačke, i to Akcioni plan sufinasiranja omladinskih aktivnosti u 2022. godini i odluka o upravnim odborima u gradskim ustanovama. Odlučio je ovo kolegijum Skupštine grada Banje Luke na današnjoj sjednici.

Predsjednik Skupštine Grada Mladen Ilić kazao je da ovo optimalno vrijeme za održavanje ove sjednice, te najavio da će narednih dana održati sastanke u vezi sa predloženim materijalom za javni prevoz.

-Ono što smo i ranije govorili jeste da nismo spremni da podržimo odluku koja znači da građani plaćaju skuplje mjesečne karte i pokušaćemo da djelujemo i nađemo najbolje rješenje – kazao je on.

Govoreći o sutrašnjem nastavku 13. redovne sjednice, Ilić je naveo da je ostalo do 50 tačaka dnevnog reda i da očekuje da će završiti sa radom tokom dana.

Osvrnuo se i na rad tokom predstojećeg perioda, poručivši da će ove godine, zbog oktobarskih izbora, biti nešto drugačiji rad tokom ljetnje pauze.

-Do izbora očekuju nas još tri redovne sjednice i naravno po potrebi vanredne sjednice, koje ne možemo unaprijed projektovati – zaključio je predsjednik gradskog parlamenta.

Reklame
Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech