Ponedjeljak, 4. Jula 2022.
Kultura & Obrazovanje Preduzetništvo

Sve ste isprobali, zašto bi ova online radionica bila drugačija

sve-ste-isprobali-zasto-bi-ova-online-radionica-bila-drugacija

Ako biste pitali nekog od stotinu drugih ljudi, kojima to što vi radite ide fantastično i njihova prodaja raste iz dana u dan, kako uspjevaju u tome rijetko ko bi vam rekao pravu istinu.

Jer većina njih vas vidi kao buduću konkurenciju. Istina, ali šapnut ću vam tajnu:
Vi niste njihova “prava” konkurencija, kao ni oni vaša.
Hajde da vam to detaljno i objasnim.

Nisu svi proizvodi i usluge za svakoga. Neko želi ljepše pakovanje, neko jednostavniju i bržu primjenu, neko želi savjet, nekome je potrebno zdravije, pristupačnije, nekome je važniji sastav nego pakovanje, nekom da je muško, a nekome žensko, neko želi vizuelno, neko auditivno, a neko kinestetički (po osjećajima) . I svi smo mi različiti i svima nama je potrebna drugačija usluga i drugačiji proizvod. Što znači da ne kupujemo od istih ljudi.

Možda ste do sada naučili, kako se kroz upoznavanje i slušanje kupca poveća prodaja, ali ne znate šta ćete sa tim znanjem. Možda ni ne znate ko su vaši kupci i u fazi ste istraživanja i želite to da saznate. Možda samo želite da povećate prodaju i privučete ljude ali ne znate kako. I to je ono što ćemo na online radionici “UPOZNAJTE KUPCA-POVEĆAJTE PRODAJU” zaista da uradimo. Nećete dobiti samo znanje već ćete konkretno da to i primijenite u toku radionice.

Ako želite stvarno da povećate vašu prodaju u online svijetu, zauzmite vaše mjesto na online radionici. Broj mjesta je ograničen.

Saznajte više klikom na link https://bit.ly/3QFUTDC
Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech