Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Puls Grada

Bijeljina: „Dan za Anđelu“ 26.09.2022 (molimo građanje da se odazovu akciji)

„Dan za Anđelu“ 26.09.2022 (molimo građanje da se odazovu akciji). Cilj je prikupiti novčana sredstva za djevojčicu Anđelu Tanacković iz Ugljevika kojoj je za liječenje teške bolesti u inostranstvu potrebno 300.000 eura.

Grupa ljudi i udruženja građana iz Bijeljine organizuje „Dan za Anđelu“ 26.09.2022. godine u okviru koga će se održati humanitarni bazar na trgu u Bijeljini (u cjelodnevnom trajanju) i humanitarni koncert horova, kulturno – umjetničkih društava, plesnih klubova i drugih izvođača sa početkom u 19 časova u Centru za kulturu „Semberija“.

Cilj je prikupiti novčana sredstva za djevojčicu Anđelu Tanacković iz Ugljevika kojoj je za liječenje teške bolesti u inostranstvu potrebno 300.000 eura. Kako se radi o značajnoj sumi, pozivamo sve sugrađane, ljude dobrog srca da 26. septembra prisustvuju ovim događajima u što većem broju. Sav prihod od humanitarnog koncerta biće uplaćen na račun za Anđelino liječenje.

Vrijeme je da Bijeljina ponovo pokaže svoje lice humanosti i dobrote i da zajedno damo šansu za ozdravljenje jednom mladom životu.

Udruženje Roditelji za Prava Djece

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech