Utorak, 31. Januara 2023.
Puls Grada

„Zima u Domu omladine“: Fenomenalni sadržaji u veseloj atmosferi

enomenalni sadržaji biće organizovani prvi put ove zime i u Domu omladine.

Tako „Zima u Domu omladine“ počinje u petak, 2. decembra u 20.00 časova muzičkim nastupom polaznika ateljea „MaMa VOX“, nastupom nove plesne grupe „Kame Crew“ i nastavkom zabave u dobrom muzičkom di-džej ritmu.

-U toku prve sedmice decembra biće organizovano druženje sa mladim umjetnicima Stefanom Petrovićem, Draganom Jelača i Ljiljanom Božković, 3. decembra u 18.00 časova, kada je planirano otvaranje njihove prve zajedničke izložbe, a u nastavku dana, gosti iz Bihaća će razveseliti atmosferu uz svoj „Stand UP“ nastup, a nakon njih nastavljamo sa dobrim di-džej ritmom – saopštili su iz Doma omladine.

Nedjelja, 4. decembar je rezervisan za mondramu Nikole Milakovića „Marso“. Neverbalna mononodrama ispituje različite mogućnosti fizičkog izraza i načina ekspresije scenskog pokreta glumca. Inspirisana je sekvencama iz života i radom čuvenog pantomimičara Marsela Marsoa. Kroz zanimljivu radnju, publika će imati priliku da vidi sjajno izvođenje ovog mladog umjetnika koji zaslužuje da se nađe na sceni svjetskih pozorišta.

Svakog ponedjeljka i srijede biće organizovana „Zimska rekreacija“, joga časovi za sve zainteresovane mlade. Svake srijede mlade očekuju kreativne radionice „Zimska čarolija“ gdje će se izrađivati novogodišnji ukrasi kojima će se ukrašavati Dom omladine, ali i gdje će učesnici sa sobom nositi jedan dio radova.

Kroz Zimu u Domu omladine, smjenjivaće se mnogobrojni kulturni i zabavni događaji za mlade, ali i one koji se osjećaju mlado. Već 09. decembra nastupiće mladi gitarista Vanja Cvijanović, svoj prvi nastup u Banjoj Luci imaće i bend „Klapani“, Promocija spota Kristine i Moketa uz zvuke okteta, Tribute night…

Ono što će posebno obradovati naše sugrađane jeste koncert muzičkog sastava Rok Simfonije 30. decembra 2022. godine.

-Pratite naše sedmične programe i otkrijte sve zabavne sadržaje koje je pripremio Dom omladine – poručili su iz Doma omladine.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech