Petak, 31. Marta 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horskop za 15.12.2022.

Ovan

POSAO: Povedite računa da na poslu ne budete predmet nečije manipulacije. Ne prihvatajte više od onoga što možete da podnesete.

LJUBAV: Shvatili ste da neke stvari ne možete da rešite na silu. Pruža vam se mogućnost za flert s nekim novim.

ZDRAVLJE: Velika nervoza.

 

Bik

POSAO: Moguće je da ćete morate malo da promenite neke dosadašnje navike na poslu, ali se vidi da ćete se brzo u sve to uklopiti.

LJUBAV: Imate odlične aspekte, pokušajte da se opustite i budete spontani. Stvari će se same nameštati ako ne pokušate da ih kontrolišete.

ZDRAVLJE: Moguća iritacija kože.

 

Blizanci

POSAO: Imate povoljne aspekte na polju poslovanja ako se bavite nekim kreativnim poslom. Pašće vam na pamet i ideje za neki honorarni posao.

LJUBAV: Zbog jako naglašenih strasti, imaćete veliki sukob u sebi između onoga što želite da uradite i onoga što smatrate da smete da uradite.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na mladeže.

 

Rak

POSAO: Skloni ste tome da prvo gledate sopstveni interes. Morate proceniti gde ste u pravu, a gde niste. Ne tražite uvek opravdanja.

LJUBAV: Stabilni odnosi u zajednici. Oni koji su slobodni će dati sebi oduška u velikom društvu i opuštenoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Bavite se fizičkom aktivnošću.

 

Lav

POSAO: Povedite računa da ne napravite neku veliku grešku. Moguće je da ste već imali neki propust, pa bi nova greška mogla da vas košta.

LJUBAV: Pokazujete se u nekom drugačijem, opuštenijem svetlu i privlačite sasvim neobičnu osobu, koja vam predlaže avanturu.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

Devica

POSAO: Imate aspekte koji ukazuju na to da možete da dođete do nekog gubitka. Ne preporučuju se ulaganja i kupovina novih stvari.

LJUBAV: Nagle i nepromišljene odluke vas vode u haotičnu situaciju. Skloni ste da pravite identične greške i idete protiv osećanja.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

 

Vaga

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na materijalnom planu i ulažete sve napore u mogućnost da to promenite. Budite strpljivi. .

LJUBAV: Morate sami definisati šta zapravo želite na polju ljubavi u ovom trenutku. Partner nema mnogo strpljenja.

ZDRAVLJE: Problem sa vidom.

 

Škorpija

POSAO: Osoba od autoriteta vam nameće stav, kom jednostavno ne smete da se suprotstavite. Nije u vašoj prirodi da trpite bilo šta.

LJUBAV: Partner je stekao utisak da ste na neki način postali pasivni ili nezainteresovani. Možete ga lako razuveriti.

ZDRAVLJE: Solidno.

 

Strelac

POSAO: Niste baš za neke velike poslovne aktivnosti. Obratite pažnju da ne pravite greške u samom poslovanju.

LJUBAV: Partner vam pruža dovoljno pažnje i ljubavi, osećate se dobro. Oni koji su sami mogu lako pronaći novu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite šećer.

 

Jarac

POSAO: Pred kraj ste važnih pregovora za novi posao i nadate se najboljem. Moguće je da će vam neko od poznanika pomoći.

LJUBAV: Previše ste oprezni, ne dozvoljavate sebi da se opustite, da stvari idu spontano. Stvarate sebi bespotreban pritisak u glavi.

ZDRAVLJE: Problem s viškom kilograma.

 

Vodolija

POSAO: Prijatelj koji se bavi privatnim poslom traži savet i pomoć od vas. Moguće je i da ostvarite dobar dogovor i poslovnu saradnju.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je samo u prolazu. Mada, u ovom trenutku i niste nešto posebno spremni za nešto ozbiljnije.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

 

Ribe

POSAO: Malo ste podbacili sa rezultatima. Moguće su kritike nadređenih. Za nešto ćete imati razumna opravdanja, ali za nešto ne.

LJUBAV: Volite da flertujete, ali pazite da na taj način ne privučete pogrešnu osobu, koja to neće shvati samo kao običan flert.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

srecna republika rs

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech