Utorak, 31. Januara 2023.
Kutak za roditelje

Počinje „Snješkovo“: Bogat program za mališane u Dječijem pozorištu sve do kraja mjeseca

Čarobni mali grad mašte “Snješkovo” otvoriće svoja vrata 15. decembra 2022. godine, saopšteno je iz Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

-Ovogodišnji protokol otvaranja donosi iznenađenja, tako da sve počinje svečanom povorkom kojom će Sveti Nikola na bijelom konju dojahati do Dječijeg pozorišta. Zahvaljujući razumijevanju i podršci Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, pripadnici Konjičke policije biće pratnja Dušku Mazalici, prvaku Dječijeg pozorišta, koji igra Svetog Nikolu – navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako putovanje Svetog Nikole počinje u 11.45 časova ispred Palate predsjednika, pa kroz Gospodsku ulicu nastavlja do Trga Krajine, te u 12.00 časova stiže pred Dječije pozorište gdje će već trajati umjetnički program, u čast dolaska Svetog Nikole.

-Dječiji hor “Vrapčići” doprinijeće atmosferi, a čitav scenario i protokol otvaranja vode dva Snješka Bijelića – Coa i Cva, koji će se potruditi da se ovoj veseloj družini pridruži i Djeda Mraz. Kako će se u cijeloj priči pojaviti i Djed Mraz biće posebno iznenađenje, jer će on, kako se najavljuje, doletjeti do pozorišta – dodaju organizatori.

“Snješkovo” po 13. put organizuje Dječije pozorište Srpske, a trajaće sve do 30. decembra.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech