Srijeda, 29. Marta 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Istraživanje pokazalo – ovakvi muškarci i žene imaju najsrećnije veze!

Znamo da je totalni kliše reći da žene vole visoke muškarce, na kraju krajeva o ukusima se ne raspravlja. Zanimljivo istraživanje pokazalo je da se niske žene najbolje slažu s visokim muškarcima. Ovakvi muškarci i žene imaju najsrećnije veze!

Naravno, visina nije sve – potrebno je mnogo više od fizičke privlačnosti kako bi se osigurao uspeh para. Najsrećnji parovi imaju otvorenu komunikaciju, strpljenje, razumevanje, a pre svega poverenje.

Međutim, ti elementi se s vremenom razvijaju kako se par upoznaje. Uz to, istraživački tim je otkrio da se niske žene osećaju najsrećnije kada su u paru s visokim muškarcima.

Očigledno, što je veća razlika u visini, to bolje. Međutim, ova faza medenog meseca na kraju uglavnom izblegi kako vreme odmiče. Istraživači su otkrili da nakon 18 godina braka visina muškaraca nije uticala na ženinu sreću.

Dakle, naučnici su zaključili da je visina muža uticala na ženinu sreću u početku. S vremenom su postali bitni drugi segmenti koji su uticali na njihov brak.

Čak i u modernim vremenima, evolucija još uvek igra veliku ulogu u našem odabiru partnera. Niske žene preferiraju visoke muškarce jer visinu povezuju sa sigurnošći o zdravljem.

Muškarac velikog rasta ostavljaće dominantan utisak, što će ga učiniti privlačnim partnerom za ženu, te će ovakvi parovi imati najsrećnije veze, piše Objektiv.

 

ddl.rs
Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech