Petak, 31. Marta 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 22.12.2022.

Ovan

Poslovni problemi vas i dalje muče. Nervoza i pad koncentracije vas sprečavaju da završite sve obaveze koje imate.

LJUBAV: Osećate emotivno nezadovoljstvo, nevezano u kom ste emotivnom statusu, ali krajem nedelje doći će do stabilizacije.

ZDRAVLJE: Malaksalost.

Bik

POSAO: Pokušajte da izbegavate konflikte s nadređenima. Ako budete oprezni i strpljivi, sve se ovo može kanalisati bez nekih većih posledica.

LJUBAV: Potrudite se da provedete više vremena s voljenom osobom. U poslednje vreme ste se poprilično izolovali i zapostavili partnera.

ZDRAVLJE: Promena raspoloženja.

Blizanci

POSAO: Povoljan period za zaposlenje, nove poslovne početke, potpisivanje ugovora, započinjanje novih poslovnih projekata.

LJUBAV: Do sada vam je odnos bio jako turbulentan i ta serija se mora prekinuti ako želite vremenom ostvariti neke veće planove.

ZDRAVLJE: Opušteni ste.

Rak

POSAO: Nadređeni vam više neće tolerisati propuste. Fokusirajte se malo više na svoje obaveze, a ne na obrazloženja.

LJUBAV: Partner oseća da ste nezainteresovani ili da nešto krijete od njega. Pravo je vreme da se preispitate šta želite.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Lav

POSAO: Povoljan vam je period za završavanje zaostalih obaveza koje vučete već duži vremenski period. Iskoristite pomoć prijatelja.

LJUBAV: Kontrolišite ljubomoru, partner se oseća zapostavljeno jer ste počeli previše da se okrećete sebi, a njega da potiskujete.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Devica

POSAO: Moguće negativne vesti od poslovođa. Uz vašu upornost i dobre argumente možete izaći kao pobednik. Bitno je da ne pravite nepromišljene reakcije i upadate u konflikte bez razloga.

LJUBAV: Stalno vam se u glavi mota osoba iz prošlosti. Ne uspevate da se uskladite i da živite u realnom vremenu. Morate sesti i definisati da li želite nastaviti dalje ili pak smatrate da veza iz prošlosti zapravo nije završena.

Zdravlje. Moguće stomačne tegobe.

Vaga

POSAO: Pokušajte obaveze da smanjite na minimum. U slučaju da je to neizvodljivo, potražite pomoć stručnih osoba.

LJUBAV: U velikoj meri vas blokira sumnjičavost, nemate mira, kao da ste izgubili poverenje. Na taj način nećete ostvariti stabilnost u vezi.

ZDRAVLJE: Problemi s apetitom.

Škorpija

POSAO: Prevelika opterećenost poslovnim obavezama. Potrudite se da nađete neki izduvni ventil, da se malo opustite i regenerišete.

LJUBAV: Partner od vas očekuje malo veću pažnju i malo više emocija. Potrudite se da to i pokažete da biste ostvarili sklad.

ZDRAVLJE: Pad raspoloženja.

Strelac

POSAO: Nemate jasan poslovni plan. Jednostavno ste uleteli u lošiji period, ali ne treba da budete pesimisti.

LJUBAV: Imate odlične aspekte, pa bi bilo dobro da veći deo ove nedelje provedete s partnerom. Pokažete emocije u najbitnijim trenucima.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

Jarac

POSAO: Preveliko poslovno opterećenje može vam doneti komplikaciju i na drugim poljima. Smanjite pritisak vezan za poslovne obaveze.

LJUBAV: Pokušajte da se opustite, vidi se da partner u velikoj meri oseća vašu nervozu, a to se može loše odraziti na vaš odnos.

ZDRAVLJE: Solidno.

Vodolija

POSAO: Pokušajte poslovne obaveze da svedete na minimum, osećaćete se iscrpljeno. Posao prepustite osobi u koju imate poverenje.

LJUBAV: Preopteretili ste se nebitnim stvarima. Putovanje je odličan način da povratite stari osećaj i uživate u romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Malaksalost.

Ribe

POSAO: U narednom periodu vam dolaze povoljniji aspekti i to treba iskoristiti. Iznenadni priliv novca od ranije urađenih poslova.

LJUBAV: Pokušajte realnije da sagledate sliku vezanu za vaša emotivna dešavanja. Velika očekivanja vode do razočaranja.

ZDRAVLJE: Problemi s kičmom.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech