Srijeda, 29. Marta 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horsoskop za 29.12.2022.

Ovan

POSAO: Vrlo važan poslovni sastanak obeležiće ovaj period. Možete imati i neočekivano poslovno putovanje.

LJUBAV: Odnos s partnerom tokom ovog perioda može da prolazi kroz krizu. Neophodno je da to prevaziđete nekim kompromisom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Bik

POSAO: Očekuje vaš uspeh u okviru saradnje sa stranom kompanijom. Profesionalno usavršavanje doneće vam napredak u karijeri.

LJUBAV: Uspešno ćete rešiti problem koji imate s partnerom. Iskoristite slobodno vreme da se posvetite jedno drugom.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

POSAO: Ovaj period će vam doneti proširenje kruga saradnika i uspeh. Akcenat je na saradnji s inostranstvom.

LJUBAV: Imate veliki broj prilika da sretnete srodnu dušu. Međutim, izazov je kako prepoznati onu pravu.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Rak

POSAO: Talas pozitivne energije doprinosi proširenju posla i uspeh u uslužnim delatnostima i poslovima koji se tiču finansija.

LJUBAV: Pomešana su vam osećanja i preispitijete se da li ste načinili pravi izbor. Dajte sebi vremena da shvatite šta želite.

ZDRAVLJE: Odlično.

Lav

POSAO: U ovom periodu povlačite veoma bitne poslovne poteze koji mogu da imaju dugoročan značaj i donesu vam uspeh.

LJUBAV: Možete sresti veoma zanimljivu osobu na nekom putovanju ili preko prijatelja. Uživaćete u flertu.

ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

POSAO: Sledi vam uspeh u okviru oblasti kao što su uslužne delatnosti i sva kreativna zanimanja. Izuzetno povoljan finansijski period.

LJUBAV: Možete imati potencijalne nesporazume s partnerom i osećaj da ste neshvaćeni. Važno je da pažljivo izražavate stavove.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Vaga

POSAO: Planete vam pružaju podršku da proširite krug poslovnih saradnika, pa čak i da promenite posao.

LJUBAV: Uspešno ste prevazišli neki problem i sve kreće ka daljoj harmonizaciji vašeg odnosa. Sada ste opušteni i uživate.

ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

POSAO: Pruža vam se prilika da ostvarite veliki finansijski uspeh. Povucite pažljivo osmišljene poslovne poteze, to vam donosi napredak.

LJUBAV: Pojavljuje se osoba s kojom vam se čini da možete ostati do kraja života. Prepuštate se emocijama i uživate u svakom trenutku.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Strelac

POSAO: Ovaj period je veoma povoljan jer vam donosi priliku da postavite temelje budućeg poslovanja i proširite krug poslovnih saradnika.

LJUBAV: Ozbiljno razmišljate o ozvaničenju odnosa sa partnerom. Sve ima dublji značaj, pa se nadate i proširenju porodice.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

Jarac

POSAO: Moguće je unapređenje, odnosno proširenje kruga dužnosti, i novi elementi u opisu vašeg radnog mesta. Priliv novca.

LJUBAV: U ovom periodu postoji velika mogućnost da obnovite vezu s bivšim partnerom. Ipak, to vam može doneti neku dilemu.

ZDRAVLJE: Reuma.

Vodolija

POSAO: Ovaj period može vam doneti unapređenje finansijske situacije. Ipak, vaš odnos s nadređenima može postati problematičan.

LJUBAV: Možete se naći u velikom iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Budite oprezni i dobro razmislite.

ZDRAVLJE: Stres.

Ribe

POSAO: Ovaj period donosi vam priliku da završite rad na nekom projektu. Pohvaliće vas kolege i nadređeni, a moguće je i unapređenje.

LJUBAV: Možete upoznati srodnu dušu preko prijatelja. Očekuje vas ljubav na prvi pogled. Iskoristite to za dalje zbližavanje i uživanje.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

srecna republika rs

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech