Srijeda, 29. Marta 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 06.01.2023.

Ovan

POSAO: Imate dobre rezultate, stanje se polako stabilizuje, ali vi nikako da naučite da se opustite. Zabrinuti ste i depresivni, nevezano da li vam rezultati i okolnosti idu naruku ili ne.

LJUBAV: Pokušajte da shvatite gde grešite kad je ljubav u pitanju. Nemojte uvek da polazite od pretpostavke da je neko drugi kriv. Odlični aspekti da popravite stanje u vezi.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom.

Bik

POSAO: Moguće su svađe s kolegama i nadređenima. Možda je pravo vreme da potražite drugi posao. Ukoliko nemate drugu opciju, razmislite da spustite loptu i popravite komunikaciju s kolegama i nadređenima.

LJUBAV: Današnji dan je dobar da s partnerom napravite određene planove, naravno, u skladu s tim koliko ste dugo zajedno. Slobodni imaju povoljne aspekte za novo poznanstvo i zaljubljivanje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Blizanci

POSAO: Razmišljate o privatnom poslu jer samo na taj način možete zaobići neslaganje s autoritetima. Ako niste u mogućnosti da ostvarite planove za privatan posao, nemojte davati otkaz i donositi nagle odluke. Polje finansija vam je odlično.

LJUBAV: Imate veliku potrebu da budete slobodni. Više vam odgovara provod s prijateljima. Imate mogućnost flerta s osobom koju ste skoro upoznali.

ZDRAVLJE: Problemi s cirkulacijom.

Rak

POSAO: Iako ste se nadali da ćete dobiti povećanje plate ili promenu pozicije, nažalost, ništa se od toga nije desilo. Nemojte se žaliti i svađati s nadređenima. Nisu baš naklonjeni aspekti u ovom periodu.

LJUBAV: Partner ne može da isprati sve vaše planove i ideje. Stalno nešto menjate u organizaciji i partner se oseća kao da je izbačen iz priče i da mora stalno da se prilagođava vašim obavezama.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Lav

POSAO: Nadređeni su zadovoljni vašim poslovnim zalaganjem i stekli ste njihovo poverenje. Moguć je i kontakt sa strancima. Ako razmišljate o poslu koji je vezan za inostranstvo, očekujte povoljne vesti.

LJUBAV: Nalazite se u emotivnom zanosu. Osoba koju ste skoro upoznali ne izlazi vam iz glave. Pokrenite se i preduzmite konkretne korake ukoliko želite nešto više da ostvarite.

ZDRAVLJE: Razmislite da ostavite cigarete.

Devica

POSAO: Nikako da se uklopite u novu organizaciju na vašem novom radnom mestu. Niste sigurni da li ste napravili pravi korak. Svaka promena je u startu teška. Budite strpljivi i stvari će krenuti nabolje.

LJUBAV: Nemojte preterivati sa zahtevima jer je partner na ivici da se okrene i ode. Opustite se, pustite partnera da kaže šta ima. Možda i njega nešto muči.

ZDRAVLJE: Fizički ste odlično.

Vaga

POSAO: Površno pristupate poslovnim obavezama. Moguće su kritike nadređenih. Nemojte to shvatiti lično, već se pridržavajte saveta koje dobijete. Tako ćete popraviti učinak na poslu.

LJUBAV: Emocije su tu, duboko potisnute i blokirane, ali su prisutne. Danas je dan u kojem ćete imati potrebu da preispitujete svoj sistem vrednosti i definišete šta je to što vas najviše interesuje kod partnera.

ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.

Škorpija

POSAO: Svesni ste autoriteta koji imate nad kolegama. Uporni ste i istrajni da svi prihvate vašu odluku vezanu za nov projekat. Ako ne radite, otvaraju vam se nove mogućnosti. Najbitnije je da ne potcenite svoje mogućnosti.

LJUBAV: Napravili ste dosta grešaka u prošlosti prema partneru. Vreme je da se više posvetite tom odnosu i da pokažete svoja osećanja. U suprotnom, možete ostati bez vrlo kvalitetne osobe.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvnu sliku.

Strelac

POSAO: Na poslu vlada opuštena atmosfera. Obratite malo pažnje na pauze koje pravite ili pak ako ste skloni kašnjenju. To se neće tolerisati i nadređeni vas mogu kazniti.

LJUBAV: Partner ne može da prati vaše nepredvidive reakcije i stalne promene planova. Potrudite se više oko vašeg odnosa i dajte partneru do znanja da vam je stalo do njega.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Jarac

POSAO: Saradnici će vas upozoriti na problem koji se pojavio. Obratite pažnju ako radite s papirologijom. Naišao vam je loš period na polju poslovanja, ali ne treba da brinete. Uskoro će sve biti po starom.

LJUBAV: Najbolje se osećate u društvu dobrih prijatelja i pozitivnih ljudi. U vašem društvu se i krije osoba koja gaji mnogo veće interesovanje prema vama od običnog prijateljstva.

ZDRAVLJE: Opustite se.

Vodolija

POSAO: Moguć kontakt sa strancima i odlazak i rad u inostranstvu. Ako radite u privatnoj firmi, imate odlične aspekte za napredovanje ili povećanje plate. Iskoristite ovaj pozitivan period.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se sviđa, dan je povoljan da krenete u akciju. Nemojte previše oklevati. Čekanjem da se sve kockice slože možete propustiti neke prilike.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

Ribe

POSAO: Poslovni aspekti su solidni. U slučaju da želite da promenite posao ili ne radite, obratite se rođacima ili prijateljima za pomoć. Na taj način možete saznati informacije koje će vam koristiti u pronalaženju novog posla.

LJUBAV: Niste spremni na promene. Morate se više pozabaviti ljubavnim životom. Stalno odlažete suočavanje sa problemima, kao da očekujete da će se problemi s partnerom rešiti sami. Preuzmite stvar u svoje ruke.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

srecna republika rs

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech