Petak, 31. Marta 2023.
Kultura & Obrazovanje

Najbolji studenti Univerziteta iz Banjaluke posjetili sjedište OEBS-a u Beču

Najbolji studenti završnih godina studija imat će priliku da se uz stručno vođenje upoznaju sa radom Univerziteta u Beču.

U okviru studijske posjete Beču, grupa najboljih studenata Univerziteta iz Banjaluke posjetila je sjedište Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) u Beču, gdje im se obratio ambasador BiH pri OEBS-u Siniša Bencun.

Studijsko putovanje za najbolje studente banjalučkog univerziteta organizuje Predstavništvo RS-a u Austriji, a u okviru posjete OEBS-u studente je pozdravila i generalna sekretarka OEBS-a, ambasadorka Helga Maria Šmid.

Tokom posjete Beču, najbolji studenti završnih godina studija na banjalučkom Univerzitetu imaće priliku da se, uz stručno vođenje, upoznaju sa radom Univerziteta u Beču, Parlamenta Austrije i Gradske vijećnice, kao i sa kulturno-istorijskim znamenitostima gradam piše Infobijeljina.

Šef Predstavništva RS u Austriji Mladen Filipović upoznaće studente i sa aktivnostima Predstavništva, a u koordinaciji sa Univerzitetom u Banjaluci namjera je da se u narednim godinama nastavi sa organizacijom studijskih posjeta za najbolje studente.

studomat.ba

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech