Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Sedmični horoskop od 27. marta do 2. aprila

Ovan

Ove nedelje ćete imati muke na svom radnom mestu. Vaše poslovanje će ostati u stagnaciji bez ikakvog profita. Očekuje vas nedelja puna brojnih izazova. Biće svađa i sukoba mišljenja između vas i vašeg ljubavnog partnera. Prestanite da se ljutite i imajte razumevanja. Dajte sebi prostora. Morate biti oprezni sa svojim zdravljem.

Bik

Sasvim pristojna nedelja za vas. Budete pažljivi sa svojim troškovima. Takođe, očekuje vas profitabilna nedelja kada je posao u pitanju. Za vas će postojati razne mogućnosti za napredak u karijeri. Moći ćete da zgrabite ono najbolje za vas. LJubav je u vazduhu! Samo uživajte u vremenu. Vaša emotivna veza će dostići viši nivo. LJudi koji su u potrazi za svojom srodnom dušom imaće šanse da upoznaju svog životnog partnera.

Blizanci

Biće ovo nedelja puna uspona i padova za vas. Bićete pod pritiskom u vašoj kancelariji. Budite oprezni pre nego što nekome slepo poverujete. I vaš lični život će ostati glavna briga za vas. Suočićete se sa mnogo smetnji u vašoj vezi, a zasluga pripada nepoznatoj trećoj osobi. Pazite na svoje reči, mogu ih upotrebiti protiv vas. Ostaćete pod stresom zbog privatnog života. Pojaviće se jaka iscrpljenost i bol u telu. Morate biti oprezni kada je zdravlje u pitanju.

Rak

Ove nedelje ćete shvatiti moć mudrosti i svesti. Biće više zavera protiv vas. Međutim, uspećete da ih prevaziđete, samo budite jaki! Biće teških dana na vašem radnom mestu. Imaćete manjih problema u vezi. Razumevanje između vas i vašeg partnera će skrenuti sa puta. Samcima će biti teško da pronađu svog idealanog partnera. Može doći do stomačnih problema, pa je zbog toga pametno da napravite ispravan plan ishrane.

Lav

Prelepa nedelja je pred vama. Kao da sve što dotaknete pretvarate u zlato! Od karijere, preko zdravlja, do veze, svaki aspekt vašeg života će biti uspešan. Međutim, predlažemo vam da budete oprezni sa svojim nepotrebnim troškovima. Planirano je i povećanje plate i unapređenje. LJubav sa partnerom i međusobno razumevanje biće suština ove nedelje. Provešćete se divno. Samci će takođe imati priliku da pronađu ljubav. Samo uživajte u vremenu!

Devica

Mnoge stvari se spremaju za vas ove nedelje. Uživaćete u društvu svojih prijatelja. Čini se da je vaša ljubav prema životu na pravom putu. Vaše poslovanje će početi da daje sjajne rezultate. Uspešno ćete dokazati svoju hrabrost. Moći ćete da ponovo zapalite izgubljeni šarm vaše veze. Zajedno ćete uspeti da rešite mnoge stvari.

Vaga

Biće zanimljivih prilika i biće vam teško da zgrabite najbolju za sebe. Prestanite da investirate ove nedelje i sačekajte da dođe bolje vreme za to. Biće manjih svađa između vas i vašeg partnera. Morate biti strpljivi sa stvarima. Ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. Poslušajte savete svojih starijih.

Škorpija

Ostaćete u odličnoj formi što se vašeg zdravlja tiče. Imaćete odlične poslovne prilike ove nedelje. Atmosfera na vašem radnom mestu će biti bolja. Ne osvrćite se, samo tako nastavite! Vaš životni partner biće vam velika podrška ove nedelje.

Strelac

Ove nedelje ćete moći da sklopite nekoliko dobrih ponuda. Vaš posao će vam doneti obilje rezultata. Okruženje na radnom mestu će takođe postati bolje. Uživaćete u nezaboravnom vremenu sa svojim partnerom. Provešćete nezaboravne trenutke zajedno, a postoji i mogućnost zajedničkog putovanja.

Jarac

Nepotrebne rasprave i nesporazumi pokvariće vam raspoloženje ove nedelje. Osetićete pritisak u svojoj kancelariji. Imajte strpljenja, stvari će biti bolje. Doći će do neželjene svađe između vas i vašeg partnera. Samo ostanite mirni i ne ulazite u bilo kakve rasprave.

Vodolija

Pred vama je sjajna nedelja, Vodolije! Imaćete priliku da impresionirate ljude. Budite oprezni da biste dobili ono najbolje za vas. Vaše kolege će ceniti vaš trud. LJubavni život će doživeti nove visine. Moći ćete da pređete kroz mnoge teške odluke ove nedelje. Takođe, vaš izgubljeni šarm će se vratiti.

Ribe

Ne verujte ljudima odjednom. Odvojite vreme da razumete stvari. Novi poslovni planovi će početi ove nedelje, a posao će vas usrećiti. Problemi sa poverenjem bi mogli da vam pokvare celu nedelju. Može doći do svađe. Posavetujete se sa starijima u kući. Ne gubite živce.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech