Petak, 29. Septembra 2023.
Kultura & Obrazovanje Puls Grada

Otvaranje manifestacije Dani studenta Univerziteta u Banjoj Luci

Otvaranje manifestacije Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci, zakazano je u nedjelju, 2. 4. 2023. godine u 17 časova, u banjalučkom Domu omladine.

Dani studenata koji ove godine traju od 2. do 12. 4. postali su tradicija Univerziteta, čiji je cilj promocija studentskog života u Banjoj Luci. Ovaj događaj okuplja preko 10000 studenata Univerziteta u Banjoj Luci, na preko 20 različitih događaja.

U sklopu manifestacije, studenti, a i svi ostali, imaće priliku da učestvuju u edukativnim, kulturnim, sportskim i zabavnim dešavanjima. Neki od događaja koji će se organizovati u okviru desetodnevne manifestacije su: Studentske sportske igre, Festival fakulteta i Dan otvorenih vrata Univerziteta, Veče stend-ap komedije, projekcije na otvorenom, edukativni paneli i radionice, Kviz znanja, izrada i prikazivanje umjetničkih instalacija, Eko-dan, Lov na knjige, brojne tematske zabavne večeri i niz drugih sadržaja.

Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci predstavljaju najveću studentsku manifestaciju u Republici Srpskoj, čiji je organizator Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, uz podršku Univerziteta u Banjoj Luci i Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech