Petak, 29. Marta 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop Četvrtak, 04. 05. 2023

Ribe – Dnevni horoskop

Ovo je dan za sumnje, preispitivanja, analizu prošlosti i sopstvenog ponašanja. Danas biste mogli mnogo toga da naučite o sebi. U moru emocija, ideja i misli, pokušajte da uvidite gde grešite. Planove koje danas budete kovali, potrudite se da realizujete u što kraćem periodu. Novčana situacija je zadovoljavajuća, ali ne bi bilo loše da uvedete mere štednje.

Jarac – Dnevni horoskop

Iako na mnoge ostavljate utisak hladne i nezainteresovane osobe, a zapravo ste, iznutra, aktivni vulkan. Pripazite se gubitka kontrole nad određenim emocijama, ali za sada vam odlično ide. Danas će vam prijati vreme koje posvetite sebi jer imate razne dileme i nedoumice kako na privatnom, tako da na poslovnom planu. Na radnom mestu su mogući manji konflikti.

Vodolija – Dnevni horoskop

Pokušajte da budete malo tolerantniji kada je reč o ljudima čije mišljenje se kosi sa vašim. Ovo se naročito odnosi na mišljenje vaših nadređenih i danas povedite računa kako komunicirate na radnom mestu. Niste u poziciji da insistirate da ste u pravu, pa čak i da je to istina. Jedno prijateljstvo će prerasti u romansu, a danas ćete videti prve naznake toga.

Škorpija – Dnevni horoskop

Jednu odluku koju ste nedavno doneli treba da revidirate. Poželjne su manje promene, a ne drastične. Takođe, nađite vremena da se posvetite stvarima koje vas interesuju. Dobro bi bilo da od danas povedete računa o ishrani. Vi generalno nemate zdravstvenih problema, ali ste skloni dobijanju na težini. Ne bi bilo loše da konsultujete nutricionistu i počnete sa fizičkom aktivnošću.

Strelac – Dnevni horoskop

Svesni ste svojih mogućnosti i ne ustručavate se da sledite vaše snove. Danas biste mogli da uživate u prvim rezultatima rada koji ste započeli pre nekoliko meseci. Pa ipak, ne zanosite se previše, jer je još mnogo posla pred vama.

Devica – Dnevni horoskop

Vi ste velikodušni prema mnogima, ali kada je reč o vašem emotivnom partneru, nailazite na poteškoće da mu udovoljite. Ne bi bilo loše da naučite jednu važnu lekciju – da kažete “ne”. Ne dozvolite da vas iko iskorištava, pa čak i kada se radi o vama bliskim ljudima. Ne donosite nikakve drastične poslovne odluke, a ukoliko ste u potrazi za poslom, sačekajte povoljniji momenat.

Vaga – Dnevni horoskop

Pokušajte da povratite optimizam i u situacijama kada se stvari ne odvijaju po vašim zamislima. Ponekad nije loše biti strpljiv, čak i kada svi znakovi ukazuju da treba da odustanete. Danas biste mogli prijatno da se iznenadite. Takođe, danas ste i veoma šarmantni i odlično komunicirate sa svima iz vašeg okruženja. Zdravlje je u najboljem redu.

Lav – Dnevni horoskop

Volite da se nađete u situacijama koje donose intenzivne emocije zbog kojih se osećate živim. Povedite računa o granicama, jer ćete biti skloniji nešto rizičnijem ponašanju. Potrudite se da budete popustljiviji prema emotivnom partneru i zaboravite na kriticizam. Dan je pogodan i za kraće putovanje ili nova saznanja. Organizujte vaše slobodne aktivnosti.

Rak – Dnevni horoskop

Partner će zahtevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju, pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrede njegova osećanja. Imaćete potrebu da veći deo dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbegavajte nepotrebnu sekiraciju.

Blizanci – Dnevni horoskop

Niste raspoloženi za priču i druženje i mnogi se pitaju koji je razlog ovakvog ponašanja. Moguće je da vas izjeda jedno saznanje i plašite se da ne biste bili u stanju da ga zadržite za sebe. Ne bi bilo loše da se poverite jednom članu porodice. Ne morate ispričati detalje, ali predočite o čemu se radi, kako biste znali na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji.

Bik – Dnevni horoskop

Osećaćete priličnu fizičku i emocionalnu napetost i bilo bi dobro da povedete računa o tome. Vaš organizam vapi za odmorom i relaksacijom, i potrudite se da danas nađete vremena za to. Jedan poziv iz inostranstva koji željno očekujete pristiže predveče. Danas ste raspoloženi za nova saznanja i usvajanje informacija, ali bilo bi bolje da to odložite za neki drugi dan.

Ovan – Dnevni horoskop

U poslednje vreme gomilali ste neke negativne emocije, umesto da ste se konsultovali sa osobom od poverenja, pa danas postoji velika opasnost da one eskaliraju i učinite nešto zbog čega ćete se kasnije sigurno kajati. Novčana situacija je zadovoljavajuća, pa ćete čak biti u mogućnosti da izađete u susret nekome kome je potrebna pozajmica.

nezavisne.com

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech