Nedjelja, 1. Oktobra 2023.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za petak 25. avgust 2023.

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima…

Napomena: Čitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Odgovara vam prelazak Meseca preko Strelca, jer vam donosi optimizam, entuzijazam, novac i kontakte sa strancima. U svemu tome vam pomažu Vodolija ili Bik. Dosta radite pa je preko posla moguća i strastvena romansa sa Vagom ili Blizancima.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće novca, sa moćnim Jupiterom i Uranom u vašem znaku, dobitna je kombinacija za zaradu, naročito preko projekta sa strancima. U večernjim satima očekuje vas strastveni susret sa jednim šarmantnim Lavom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Sa Mesecom u Strelcu, koji pravi trigon sa Neptunom u astrološkom polju karijere, vaši snovi mogu postati stvarnost, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Na kraćem putu ili predavanju moguć susret sa Strelcem ili Lavom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko vaše astrološke kuće posla, maštate o velikim projektima sa strancima, koji imaju šanse da zažive. Svaki put kada pomislite na osobu koju ste upoznali preko prijatelja, poželite da je što pre vidite.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Sa Venerom u vašem znaku i Mesecom u Strelcu, možete da ostvarite ono o čemu već dugo maštate, jer sada postoje mogućnosti za to. Umetnici, naročito glumci, kao i sportisti mogu se nadati uspehu, preko aranžmana sa strancima.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Aspekti Meseca donose vam podršku prijatelja i povoljne okolnosti za realizaciju planova u vezi sa društvenim angažmanom ili strancima, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Moguć susret u tajnosti sa Ribama ili Jarcem.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec upravlja vašom karijerom, a kada je u Strelcu, pod uticajem Venere, možete da ostvarite nešto o čemu intenzivno razmišljate. Novac stiže preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju kraća putovanja. Dopisivanje sa tajnim obožavaocem.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam mogućnosti za zaradu preko aranžmana sa strancima, turizma, stručnog usavršavanja u inostranstvu. Neko ometa realizaciju vaših planova. Razmišljate o osobi koju ste upoznali preko posla.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Aspekti Meseca, koji upravlja vašim finansijama ali i rizikom, u vašem znaku, donose vam novac preko inostranstva, medija, filma, društvenog angažmana. Ipak, budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Lav misli na vas.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Ne prija vam pozicija Meseca u astrološkoj kući ograničenja i tajni, ali imate podršku uticajne osobe koja prepoznaje vaše profesionalne kvalitete. Susret u tajnosti sa umetnikom ili sportistom. Bračni partner želi da vam nametne svoju volju.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Aspekti Meseca podstiču vašu potrebu da realizujete sve što ste zamislili, kada se radi o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu, u čemu imate podršku Lava. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, pogoduje umenticima i sportistima, naročito ukoliko planiraju aranžmane sa strancima. Šarmantna osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, intrigira vas više nego što ste mogli da zamislite.

Magazin Novosti RS /

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech