Utorak, 16. Jula 2024.
Puls Grada Sport

Da li je i Ivana Vuleta zaslužila da bude dočekana na balkonu – “Ne idem nigdje nepozvana”

Košarkaši Srbije, zajedno sa Novakom Đokovićem i basketašima koji su se popeli na vrh Evrope po 5. put izašli su na “čuveni balkon” Skupštine grada Beograda, a mnogo je onih koji vjeruju da je na njemu trebalo da bude mjesta i za odbojkašice, kao i Ivanu Vuletu.

Mnogi smatraju da je i Ivana Vuleta zaslužila da se nađe na istom mjestu. Vuleta je krajem avgusta osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti oborivši pritom rekord Srbije na otvorenom.

Kao razlog za njen nedolazak, odnosno nepozivanje pravdali su tim da je vjerovatno već otputovala u Sjedinjene Američke Države, gdje se 16. i 17 septembra održava završnica Dijamantske lige u Judžinu.

Ipak, nakon što se stišala bura oko proslave, proslavljena srpska atletičarka se sama oglasila na ovu temu putem društvene mreže tviter, te negirala dosadašnje priče.

– Ja samo ne idem nigdje nepozvana. između ostalog – kratko je prokomentarisala Vuleta na društvenoj mreži Tviter.

Čiji je to propust i da li je propust, ostaje nam da vidimo, a na temu dočeka na balkonu oglasio se već ranije i Nenad Stefanović, trener juniorske košarkaške selekcije Srbije. I on je smatrao da je moralo biti “više mjesta” na balkonu Skupštine grada Beograda.

Izvor: https://noviglas.info/

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech