Utorak, 16. Jula 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Horoskop za 8. jul

Pogledajte dnevni horoskop za ponedjeljak, 8. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate. Partner dobro razumije vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje vas zbližavaju. Prijaće vam izlazak iz kuće.

Bik

Nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rješenju. Vi volite ustaljenost, ali morate da se mijenjate. Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj mjeri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Budite iskreni u svemu. Potrebna vam je koncentracija.

Blizanci

Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi. Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam. Potrebno je da se malo opustite.

Rak

Razmišljate o privatnom poslu. To vam donosi jedini pravi put poslovanja. Prate vas porodični nemiri. Niste u dobrom odnosu sa partnerom. Neka prođe ovaj dan, sutra je bolje. Osjetljiv stomak, crijeva.

Lav

Ne bavite se daljim prognozama. Usredsrijedite se na ono što je pred vama. Potrebno je da se dodatno angažujete da biste imali rezultate. Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Dobro se osjećate.

Djevica

Vaše ideje mogu trenutno biti rizične. Ostavite ih za neki drugi dan iza nedjelje. Nije vrijeme da se bavite novitetima. Partner će vam dokazati vjernost i ljubav. Niste ni sumnjali u njegovu iskrenost. Vjerujete da će uvijek biti tako. Dobro se osjećate.

Vaga

Neko vas usporava, vaše nove ideje, planove. Mada, danas je još uvijek dan vikenda pa se nećete time previše baviti. Preuzmite inicijativu ukoliko želite da partner bude efikasniji. Povukli ste se previše u sebe. Izbjegavajte uznemiravanja.

Škorpija

Suočavate se sa problemom finansija. Razmišljate o tome kako ćete zarađivati tokom naredne sedmice. Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko vaše ponašanje procjenjuje na pogrešan način. Pored svega se dobro osjećate.

Strijelac

Nikako ne pričajte o svojim poslovnim namjerama. Čuvajte svoje ideje za sebe. Vas je lako prevariti jer ste optimista. Ponekad mislite da će sve teći kao med i mlijeko, ali nije tako. Postavite se manje naivno. Prijaće vam relaksacija, dobar kozmetički tretman.

Jarac

Mijenjate mišljenje često o nekim poslovnim prilikama. Ne volite previše da se bavite važnim pitanjima preko vikenda. Partner dobro razumije vaše emotivne namjere koje za sada mudro prećutkujete. Oni koji su slobodni imaju susret sa jednom Vagom. Obratite pažnju na kičmu.

Vodolija

U prilici ste da završite posao koji vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Potrebna vam je dobra njega.

Ribe

Vjerujete svojoj unutrašnjoj intuiciji. Možete doći do velikih ciljeva. Novac pred kraj dana. Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osjećate. Stalo vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini. Čuvajte donji dio kičme.

Glas Srpske

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech