Utorak, 16. Jula 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Horoskop za 9. jul

Pogledajte dnevni horoskop za utorak, 9. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Povremeni naleti radne energije i adrenalina daće danas Ovnovima lijepe mogućnosti za dobre poslovne uzlete. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda. Pokušajte da se više opustite i prepustite i da ne igrate toplo-hladno, jer nema potrebe za bilo kakvim trikovima. Pravi je čas da se zaljubite. Srećno. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Solidan radni dan mogu očekivati najtipičniji predstavnici Bikova, prije svega u segmentu pokretanja realizacije novih poslovnih ideja gdje vas očekuje liderska uloga. Veoma važan susret, a najvjerovatnije i sadržajan razgovor može se očekivati da tokom ovog dana pokrenete sa novom simpatijom. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Ideja i novih kombinacija u glavi tipičnih Blizanaca danas bi trebalo da ima na pretek, a bar jedna bi mogla i da zaživi. Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smijeh i opuštenost, a sve ostalo će doći samo po sebi. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Otvaraju se mogućnosti i za kraće avanture, ali i za ozbiljnija dešavanja na polju ljubavi, sve zavisi od vašeg trenutnog statusa i raspoloženja. Hronične tegobe sa respiratornim organima.

Lav

Važne informacije koje ste dugo čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razriješite neka pitanja koja su vas mučila već izvjesno vrijeme. Najvjerovatnije imate jake motive da se angažujete na polju ljubavi, samo danas nije realno da sve ide glatko, odnosno slijedi vam borba sa par prepreka. Zdravlje odlično.

Djevica

Mnogo toga je nedorečeno, nezavršeno, i čini vam se povremeno kao da nikada nećete uspjeti da sve privedete kraju. Mogu vas malo nervirati promjene raspoloženja i iznenadni novi zahtjevi od strane nadređenih. Pokušajte da eventualne verbalne nesporazume riješite na kompromisan način, nemojte se hvatati za svaku sitnicu. Pad imuniteta.

Vaga

Ne dozvolite da vam se obaveze nagomilaju prihvatanjem i nekih tuđih, jer ćete jedva stizati i ono svoje da odradite. Ovo nikako nije povoljan dan da se dodatno naprežete i pokušate riješiti nesporazume koji datiraju neko vrijeme unazad. Moguća prehlada.

Škorpija

Ne zalijećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija ili koji su na neki način neprovjereni. Neke priče iz prošlosti se mogu aktivirati, neke stare simpatije, ali i potpuno nove osobe se mogu vrlo zainteresovati za vašu malenkost. Prijaće vam sve to i zato uživajte. Zdravlje odlično.

Strijelac

Dosta komunikacije, raznih razgovora i dogovora je pred Strijelčevima. Potrudite se da odredite prioritete i korak po korak rješavate situacije koje se mogu i neočekivano nametati. Nova simpatija već duži period vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez. Jačajte imunitet.

Jarac

Ovaj dan može vam donijeti dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmjera. Mogli biste danas dragoj osobi da posvetite posebnu pažnju i ugodite joj nekim finim znakom pažnje, možda poklončićem ili nekim izlaskom. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Vi ćete se maksimalno truditi da sve pozavršavate u planiranim rokovima, ali oni oko vas neće. Nerviranjem ništa nećete postići. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, održavajte je na nivou na kom jeste, u suprotnom morate vi biti inicijator promjena. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Ne računajte mnogo na solidarnost i lojalnost okoline, moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite. Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas poremeti i da donese dosta napetosti u vaš privatni život. Prijalo bi vam da budete malo sami sa svojim mislima. Izbjegavajte veće fizičke napore.

Glas Srpske

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech