Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Preduzetništvo

ITD Marketing i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS poziva sve firme na “Petu BIZNISPROMO konferenciju preduzetništva”

SERTIFIKOVANA KONFERENCIJA BIZNISPROMO V na temu – Savremena poslovna komunikacija – po uzoru na zemlje Evrope.

Organizator Itd Marketing d.o.o. i suorganizator Ministarstvo privrede i preduzetništva RS POZIVAJU SVE zainteresovane FIRME i osobe svih profila koje bi željele da više učestvuju u diskusijama i promociji domaćeg preduzetništva, da čuju neke dodatne savjete, da predstave sebe ili svoju firmu drugim učesnicima, ljudima, tržištu, jednostavno da nam se slobodno javite i pridružite.

POZIVAMO firme da se uključe u promociju kroz sponzorske pakete. POZIVAMO da uzmu svoje učešće direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve one koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata.

Datum održavanja: četvrtak 05.12.2019.
Mjesto: Administrativni centar Vlade RS
Vrijeme: od 10:00 do 15:00

CILJEVI KONFERENCIJE

– Usvajanje ključnih komunikacijskih vještina za unapređenje poslovanja i izgradnje dobrih i dugoročnih odnosa sa kolegama i poslovnim partnerima.

– Prepoznavanje novih načina primjene poslovne komunikacije u cilju postizanja boljih rezultata i kvalitetnijeg poslovanja.

– Usvajanje savremenih komunikacijskih vještina sa ciljem unapređenja profesionalnosti u radu.

– Ostvarivanje kvalitetne saradnje kako sa domaćim tako i sa stranim poslovnim partnerima kroz savremenu poslovnu komunikaciju.

– Umrežavanje

SADRŽAJ KONFERENCIJE

(Uskoro ćemo imati detaljnu agendu, spisak edukovanih predavača, panelista i sponzora koje ćemo postepeno i posebno predstaviti kako u samom događaju tako i u medijima)

KOTIZACIJA

– Cijena kotizacije za zaposlena lica je 60KM (za tri ili više osoba iz iste organizacije odobravamo popust od 10% + gratis promotivna podrška
– Cijena kotizacije za nezaposlene je 30KM
– Cijena za studente 20KM

U cijenu je uračunat PDV.

U CIJENU KOTIZACIJE UKLJUČENO

– Učešće na predavanjima
– Certifikat
– Pauza kafa
– Pauza ručak

NAČIN PRIJAVE NA SEMINAR

Putem maila: vesna@itdmarketing.com

Putem telefona: +387 65 657 444

Putem kontakt forme: https://itdmarketing.com/kontakt/

SPONZORI:

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech