Petak, 26. Aprila 2024.
Puls Grada

Slađana Guska: Da li je pitanje neradne nedjelje tema sveštenika ili majki i očeva?

Projekat GRADSKOG MAGAZINA:

DA LI JE PITANJE NERADNE NEDJELJE TEMA SVEŠTENIKA ILI  MAJKI I OČEVA?

Naš stav da nedjelja i praznici trebaju  biti neradni , osim dežurnih službi, je stav koji ćemo primijeniti u našem poslu. Na pitanje šta o tome misle naši građani čitaćete svake nedjelje ujutro u samo jednom jedinom članku koji ćemo puštati neradnim danima (nedjeljom i praznicima).

Želimo vam da nedjeljom i praznicima odmarate sa porodicom i prijateljima, da raspoloženi i sretni započnete novu radnu sedmicu, tako ćete voljeti svoj posao i sve oko sebe.

U ovoj nedjelji našeg projekta na pitanja nam odgovara Slađana Guska, vlasnik Frizerskog salona “Slađa” u Čelincu.

GRADSKI MAGAZIN:   Kako gledate na naš stav i zalaganje da se ljudi nedjeljom i praznicima trebaju vratiti prirodi, porodici i prijateljima, da svoje slobodno vrijeme provode sa njima a ne u tržnim centrima što je kod nas trend?

Slađana Guska: Moje mišljenje je da apsulutno treba nedjelju vratiti na staro, a to znači da je beskompromisno nedjelja dan za porodicu i druženje!

GRADSKI MAGAZIN:  Ono što trebate kupiti da li možete kupiti u petak ili subotu a ne u nedjelju?

Slađana Guska: Naravno. Sve što treba da obavimo pa i kupivinu treba i može da se obavi radnim danom. Nedjelja nikako ne bi trebala da bude jedan od radnih dana.

GRADSKI MAGAZIN:  Da li morate čitati vijesti na portalima nedjeljom i praznicima? Treba li nam taj jedan dan kada ćemo od svega odmarati?

Slađana Guska: Mislim da je to lična odluka i da svako zbog sebe može da se odvoji jedan dan od medija. Prešlo nam je u naviku da smo u toku svega a mislim da je to veliki stres. Ne bi nam škodio jedan dan apsolutnog odmora, naprotiv!

Hvala našoj Slađani Guski koja je odvojila vrijeme i odgovorila na naša tri pitanja.

Sa istim pitanjima nastavljamo sljedeće nedjelje. Ako želite javno da iznesete svoj stav na ovu temu i odgovorite na tri ista pitanja vaše odgovore pošaljite na mail: vesna@itdmarketing.com

Ukoliko ih stigne više obavijestićemo vas i po redoslijedu stizanja objavljivati.

Hvala vam što ste dio naše priče jer mi želimo uticati na promjene koje bi bile društveno korisne, svi koji žele isto neka nam se pridruže. Čitamo se u ponedjeljak od 9.00 časova.

Želimo vam ugodnu nedjelju.

www.gradskimagazin.com

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech