Utorak, 21. Maja 2024.
Puls Grada

Baki Stevki je potrebna naša pomoć

Banjalučanin Goran Milojcic koji je boravio po okolnim selima vozeći se na biciklu upoznao je baku kojoj hitno treba pomoć.
Goran je na svom profilu opisao taj susret a mi ga prenosimo u cjelosti:

“Na trail treningu naišao sam na jednu baku. Baku Stevku. Ona se nalazi na nekih 15km od Banja Luke, između sela Jagara i Bastasa. Sreli smo se dok je nosila granje iz šume. Pitala me imam li ovaca i kako mi je majka, kada sam rekao da nisam iz tog kraja, pitala je šta radim.

Ponudio sam pomoć oko granja i pristala je. Kada smo došli do kuće pitala me da li ću doći sutra, rekla mi je da je gladna i pitala da li ću joj donjeti hljeba. Potvrdno sam odgovorio da ću doći (taj isti dan nisam mogao zbog policijskog časa).

Prilikom odlaska ponovo me pitala: da li ćeš doći i da li ćeš mi donjeti malo hljeba. Nakon dva dana moj priajtelj i ja smo otišli i dostavili smo joj nešto namirnica. Brašno i slične namirnice ne može da koristi jer nema odgovarajuđe posuđe.

Ako ima zainteresovanih za pomoć, javite.
Ovo je samo jedna u nizu osoba koje su zapostavljene i napuštene” – napisao je Goran Milojcic na čijem Facebook profilu možete pogledati više fotografija.

Molimo sve zainteresovane za pomoć da predlože na koji način se možemo udružiti i pomoći.

 

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech