Nedjelja, 5. Maja 2024.
Puls Grada

Dostavite mišljenje: Na javnom uvidu Nacrt dokumenta Procjena ugroženosti od elementarne nepogode i druge nasreće

Nacrt dokumenta Procjena ugroženosti od elementarne nepogode i druge nasreće grada Banje Luke, sa pratećim aneksima, na javnom uvidu je do 26. juna 2023. godine, a u skladu sa zaključkom Gradskog štaba za vanredne situacije.

Ovaj dokument je strateškog karaktera i u prethodnoj godini kreirala ga je radna grupa, a metodološki okvir koji se koristio za izradu ovog dokumenta je utvrđen Uredbom o sadržaju i načinu izrade Plana zaštie i spasavanja od elementarne nepogode i druge nesreće.

Nacrt ovoga dokumenta je razmatran na sjednici Gradskog štaba za vanredne situacije, održanoj 31. maja 2023. godine, te je jedan od zaključaka Štaba da se Nacrt ovog dokumenta stavi na uvid putem zvanične internet stranice Grada radi dostavljanja mišljenja, prijedloga i sugestija.

Zainteresovani svoje prijedloge i preporuke mogu dostaviti putem i-mejla na adresu: dragoljub.vukajlovic@banjaluka.rs.ba, a najkasnije do 26. juna 2023. godine.

Dokument sa aneksima pogledajte na web sajtu grada Banja Luka:

PROCJENA UGROŽENOSTI OD ELEMENTARNE NEPOGODE I DRUGE NESREĆE GRADA BANJA LUKA – NACRT DOKUMENTA

PROCJENA UGROŽENOSTI OD ELEMENTARNE NEPOGODE I DRUGE NESREĆE GRADA BANJA LUKA ANEKS I – ANALIZA RIZIKA OD ZEMLJOTRESA

P R O C J E N A UGROŽENOSTI OD ELEMENTARNE NEPOGODE I DRUGE NESREĆE GRADA BANJA LUKA ANEKS II – ANALIZA RIZIKA OD POPLAVA

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech