Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Puls Grada

Prijave u toku: Besplatna radionica za roditelje „Slušam te, slušaš me“

Radionica za roditelje pod nazivom „Slušaš me, slušam te“ biće održana, sutra, 30. juna sa početkom u 18.00 časova u prostorijama Društvenog centra Rosulje – Park „Mladen Stojanović“.

Kako su naveli organizatori , radionica daje priliku za usvajanje praktičnih vještina i uvježbavanje modela „Osjećanje – povjerenje – prihvatanje – slušanje“ s ciljem uspostavljanja bolje komunikacije i kvalitetnijeg odnosa sa djecom.

Dodaju da je voditelj radionice školski psiholog sistemski porodični psihoterapeut, Đurđica Jeličić.

-Djeca, kao i mi odrasli, više vole da ih čujemo, slušamo i prihvatamo, a ne da ih stalno procjenjujemo i kritikujemo – kažu iz Udruženja, te dodaju da je ova radionica namijenjena roditeljima djece osnovnoškolskog uzrasta, ali i svima onima koji žele da unaprijede svoju komunikaciju sa djecom.

Iz Udruženja su naveli da je učešće besplatno i da je broj mjesta ograničen, te pozvali sve zainteresovane da najkasnije do 29. juna do 17 časova dostave svoje prijave.

Inače, riječ je o aktivnosti koju Udruženje građana „Zdravo da ste“ realizuje u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” koji sprovodi Razvojni program Ujedninjenih nacija uz finansijsku podršku vlada Švajcarske i Švedske.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech