Četvrtak, 20. Juna 2024.
Sport

ŽRK „Borac“ u prijateljskom meču dočekao ekipu „Zvezde“

U dvorani Borik sinoć je odigran prijateljski meč između rukometašica „Borca“ i beogradske „Crvene zvezde“, a ovaj meč završen je rezultatom 28:28.

Ovom meču prisustvovao je i gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima, te je tom prilikom poručio kako Banja Luka već decenijama ponosno nosi epitet grada sporta, a da ova gradska administracija nastoji da taj epitet dodatno osnaži.

-Ženskom rukometnom klubu “Borac”, višestrukom osvajaču brojnih sportskih kupova, pored redovnih vidova podrške, uručili smo dodatni u iznosu od 15 hiljada KM. Grad Banja Luka prepoznaje i zna da vrijednuje rad, trud i zalaganje te smo zbog toga odlučili ovaj perspektivni klub dodatno da osnažimo i podržimo – kazao je gradonačenik.

Dodao je kako, pored rukometa, u proteklom periodu gradska administracija je pružila dodatnu novčanu podršku i ostalim sportskim kolektivima, te da tu ne planiraju stati.

-Da je Banja Luka opredijeljena za razvoj sporta govori i činjenica da smo izgradili i obnovili brojne sportske terene i dvorane širom grada – istakao je gradonačelnik Stanivuković.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech